Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 19:00
Wyróżnione recenzje
Świetnie zorganizowana wycieczka

Właśnie wróciliśmy z wycieczki do Czernobyla. Bardzo dobra organizacja, świetny przewodnik (Oleg) i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019
jaroslawa936
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
5 gwiazdek

Sama wycieczka bardzo dobrze zorganizowana ale na największe brawa zasługuje nasz przewodnik Alex... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019
PATIXON37
,
Crewe, Wielka Brytania
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 017)
  
Recenzje (2 017)
Filtruj recenzje
2 017 wyniki
Oceny podróżnych
1 848
133
21
8
7
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 848
133
21
8
7
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 017 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Właśnie wróciliśmy z wycieczki do Czernobyla. Bardzo dobra organizacja, świetny przewodnik (Oleg) i kierowca. Dobrej jakości busik. Odwiedziliśmy większość interesujących miejsc w Czernobylu i Pripeci. Przewodnik ciekawie opowiadał o odwiedzanych miejscach. Dostaliśmy także coś ekstra - półlegalne wejście na dach 10-piętrowca w Pripeci, co pozwoliło zobaczyć wspaniałą panoramę całego miasta. Dodatkowo odwiedziliśmy słynną stację radarową z okresu ZSRR. Podsumowując: świetny dzień wrażeń dzięki Solo East!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, jaroslawa936
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Sama wycieczka bardzo dobrze zorganizowana ale na największe brawa zasługuje nasz przewodnik Alex. Wydaje mi się że inni przewodnicy nie byli tak mocno zaangażowani jak on. Ma bardzo duża wiedzę historyczna i ciekawe poczucie humoru. My byliśmy w sierpniu i zdecydowanie wrócimy jeszcze zimą. Na plus była też niewielka grupa. Kiedy widziałem 60 osób wysypujących się
z autokaru konkurencyjnej firmy to aż mi się w głowie zakrecilo na myśl że mogłem być jednym z nich.

Bardzo polecam

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, PATIXON37
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Liudvikovskyi, tour guide , SoloEast Travel Chernobyl Day TripOdpowiedź udzielona 19 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Hello my dear friends from Poland !!^))
Thank you, for your five star review! It means a world for me:)) It was so easy to work with your group! That’s a pleasure for me when our tourists are so happy and satisfied after the tour !!! Hope to see you again in winter on 2 two day tour :)))
Thank you so much! Take care!
Sincerely yours, Alex

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajna wycieczka jednodniowa
Super przewodnik Sania !!
Ciekawie opowiadał , mała grupa na dziesięć osób ,szybko się uwinelismy , super kierowca !!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, slawomirk903
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lipca 2019

Wycieczka jest bardzo dobra, profesjonalnie zorganizowana, ale bardzo dużo zależy od przewodnika, a niewątpliwe Alex należy do osób, które robią to z pasją i autentycznym zaangażowaniem. Polecam biuro, a szczególnie wycieczkę z Alexem!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Tomek1984
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Liudvikovskyi, tour guide, SoloEast Travel Chernobyl Day TripOdpowiedź udzielona 18 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Hello mу friends Tomasz and Eliza!!
Thank you so much for taking some time to share your experience online, it inspires me to keep up the good work. I hope it was enjoyable for you to visit some extra locations in addition. The tour to Chernobyl is a must do experience.
Sincerely yours, Alex

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Szczerze polecam wyjazd z Solo East- naszym przewodnikiem był Alex, który miał bardzo dużą wiedzę na temat strefy wykluczenia oraz samego wypadku. W jeden dzień zobaczyliśmy wszystkie najważniejsze miejsca w Prypeci i okolicach. Wróciłam bardzo zaciekawiona tym tajemniczym miejscem, z apetytem na kolejną wizytę.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Ewa B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Liudvikovskyi, tour guide, SoloEast Travel Chernobyl Day TripOdpowiedź udzielona 15 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Thank you, dear Ewa for your five star review! It means a world for me:)) It was so easy to work with you and your husband !! That’s a pleasure for me when our tourists are so happy and satisfied after the tour !!!
Thanks you so much! Take care!
Sincerely yours, Alex

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji