Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mykola Syadristy Microminiatures Museum
Otwarte dzisiaj: 09:45 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Super muzeum

Muzeum mieści się na terenie Ławry Peczerskiej. Zbiór to kilkanaście eksponatów, ale warto tam... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 27 lipca 2019
ola_sz8
z urządzeń przenośnych
Fajne ale małe

Bardzo fajne muzeum, rzeczy są niewyobrażalnie małe!! Warto zobaczyć, jedyny mały minus jest taki... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 20 lipca 2019
karolb976
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (490)
  
Recenzje (490)
Filtruj recenzje
490 wyniki
Oceny podróżnych
400
61
23
4
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
400
61
23
4
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 490 recenzji
Zrecenzowano: 27 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Muzeum mieści się na terenie Ławry Peczerskiej. Zbiór to kilkanaście eksponatów, ale warto tam zajrzeć, budzą podziw.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, ola_sz8
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne muzeum, rzeczy są niewyobrażalnie małe!! Warto zobaczyć, jedyny mały minus jest taki, że jest małe i zwiedzania jest max 20 minut :-)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, karolb976
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 marca 2019

Genialne muzeum. Nie jest duże, ale to co można zobaczyć robi wrażenie. Rzeźbienie w tak małych przedmiotach daje niesamowite efekty. Muzeum znajduje się na terenie Ławry Peczerskiej. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, piotrm398
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lutego 2019

Znajdująca się na terenie Ławry Peczerskiej wystawa prac Nikolay’a Siadristy, robi niesamowite wrażenie. Wykonane igłą, której końcówka jest 20 krotnie mniejsza niż ziarnko maku, eksponaty są mniejsze niż 1 mm! Wśród nich znajdziemy takie niesamowitości jak prawdziwa pchła w złotych butach czy szachownica na główce szpilki. Warto poświęcić trochę czasu na przyjrzenie się każdemu z eksponatów zarówno gołym okiem, jak i przez przygotowany w tym celu mikroskop, żeby w pełni docenić talent artysty.

Cała relacja i pomysł na weekend w Kijowie na: stopynadesce.pl

Termin skorzystania z atrakcji: styczeń 2019
Dziękujemy, Stopynadesce
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 maja 2018

Zwiedzając Ławrę przy okazji mozna popatrzec przez okular w Muzeum Miniatur na naprawde mini przedmioty. Cena biletu wstępu 50 Hr. Jeżeli trafi się wycieczka, to naprawdę jest mało czasu na ustawienie ostrosci i podziwianie bo popedzają.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2018
Dziękujemy, Jerzy P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji