Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Miejsce widokowe

Cerkiew znajduje się w trakcie remontu generalnego, można więc jedynie podziwiać jej barokowe... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 lipca 2019
Marcin H
,
Kraków, Polska
Warto przejść obok - trwa renowacja

Cerkiew znajduje się na wzgórzu, obecnie w stanie renowacji. Składa się z głównej kopuły i 4... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 15 czerwca 2019
623tomaszk
,
Olsztyn, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (131)
  
Recenzje (131)
Filtruj recenzje
131 wyniki
Oceny podróżnych
77
44
10
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
77
44
10
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 131 recenzji
Zrecenzowano: 28 lipca 2019

Cerkiew znajduje się w trakcie remontu generalnego, można więc jedynie podziwiać jej barokowe kształty z zewnątrz. Za drobną opłatą (20 UAH) można wejść na ciąg otaczający świątynie skąd rozpościera się ładny widok na miasto i Dniepr. W pobliżu dzielnica artystów, mnóstwo straganów, kafejek oraz Dom Turbinów, ten z "Białej Gwardii". Dzisiaj Muzeum Bułhakowa. Także znakomita restauracja z kuchnią ukraińską "100 Rokiv Tomu Vpered"

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Marcin H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 czerwca 2019

Cerkiew znajduje się na wzgórzu, obecnie w stanie renowacji. Składa się z głównej kopuły i 4 mniejszych wieżyczek. Najlepiej dojechać tam Metrem i wysiąść na stacji Poshtova ploshcha (Поштова площа). Niedaleko cerkwii znajduje się Muzeum Narodowe Historii Ukrainy.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, 623tomaszk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 18 marca 2020

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lutego 2020

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 lutego 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji