Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Polecam”
Pivna Duma — recenzja

Pivna Duma
Nr 133 wśród 2 936 Restauracje (Kijów)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 10 USD - 15 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 7 września 2019

Wstapilismy tam przypadkiem na małe piwko i byliśmy bardzo miło zaskoczeczeni. Spory wybór złotego trunku, piwo na bardzo dobrym poziomie. Nie mieliśmy okazji spróbować tutejszego jedzenia, zamówiliśmy jedynie frytki do pogryzienia przy piwie i były bardzo udane. Wystrój zwyczajny.

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, Biurwa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (70)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 70 recenzji

Zrecenzowano 16 maja 2019

Piwo średnie. jedynie białe mógłbym wyróżnić, ale białe na Ukrainie jest dobre wszędzie. Obsługa przewrca oczami ... niezbyt komfortowe miejsce.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, blazejkolumb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 17 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Warte polecenia miejsce tuż przy Majdanie. Można wpaść na szybkie piwo, albo na obiad. My nie jedliśmy więc nie powiem nic o jedzeniu, ale obsługa jest znakomita. Barmani perfekcyjnie mówią po angielsku. Są mega profesjonalni. A piwo i inne trunki godne polecenia :) warto zajrzeć!

Termin wizyty: luty 2019
Dziękujemy, krwawamarchef
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Сабина С, Менеджер по связям с общественностью, Pivna DumaOdpowiedź udzielona 9 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Thank you for your review. Always glad to see you in Pivna Duma

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 marca 2018

Podoba mi się koncept całej sieci. To miejsca nieformalne, z nowoczesnym, ale przytulnym wystrojem. Napijemy się tutaj fenomenalnego piwa (dawno nie piłem tak dobrego), a przy okazji porządnie zjemy. Co ważne personel jest profesjonalny, sympatyczny i ma wiedzę o piwie. Jedzenie jest smaczne, karta pasuje do piwa. Polecam też Piwną Dumę w domu towarowym CUM(GUM). Miniaturowa knajpka, ale klimatyczna atmosfera, pomimo tego, że to w domu towarowym :-) Będę w Kijowie, na pewno wrócę.

Termin wizyty: sierpień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
1  Dziękujemy, marcinUA
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Сабина С, Менеджер по связям с общественностью, Pivna DumaOdpowiedź udzielona 30 marca 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your review. Always glad to see you in Pivna Duma

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 stycznia 2018 z urządzeń przenośnych

Dobre jedzenie, dobre piwo, przemiła obsługa. To wszystko czyni, że to miejsce jest wyjątkowe i warto go odwiedzać

Termin wizyty: styczeń 2018
Dziękujemy, dandycomp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Сабина С, Менеджер по связям с общественностью, Pivna DumaOdpowiedź udzielona 21 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Thank you for your review, Ivan. Always glad to see you in Pivna Duma

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pivna Duma — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Pivna Duma? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem