Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nie polecam, okropna obsługa na niskim poziomie ”
Vatra — recenzja

Vatra
Nr 85 wśród 2 534 Restauracje (Bukareszt)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 6 USD - 22 USD
Kuchnie: Rumuńska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Duże grupy, Kuchnia miejscowa, Specjalne okazje, Spotkania biznesowe, Rodziny z dziećmi
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Śniadanie, Obiad, Rezerwacje
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Brak możliwości wejścia z psem na ogródek... niemiła obsługa, pani kelnerka wykazała się brakiem poziomu

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, KamilaC525
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vatra, Public Relations Manager, VatraOdpowiedź udzielona 9 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

We are sorry that you decided to give us a bad review just because I did not receive you with the dog in the restaurant According to the legislation in force, no animals are accepted in restaurants.

We hope that the next visit will change your opinion about us and come back with a new review.

Have a nice day,
Christina M.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 197)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 197 recenzji

Zrecenzowano 9 lipca 2019

Już przy wejściu do lokalu obsługa okazała się fatalna. Po zapytaniu o wolny stolik, niezwykle niemiła pani kelnerka, opryskliwie poinformowała, że nie ma wolnych miejsc i nie będzie, po czym wyrwała kartę z ręki. Za brak profesjonalizmu już na wstępie, nie rekomendujemy tego miejsca.

Termin wizyty: czerwiec 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, SwiatPat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vatra, Public Relations Manager, VatraOdpowiedź udzielona 9 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear sir,

Thank you for the writing the review, we are truly sorry that we couldn't accommodate you but kindly please understand that we can not extend the seating capacity of the restaurant.

Next time you want to come to our restaurant, please make a reservation and we will be more than happy to have you here!

Best whises,
Christina M

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smacznie fajnd zapachy piwko tylko ursus polecam zdecydowanie nie brac deserow bo troche slabe dobra lokalizacja

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, 510marcinb
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vatra, Public Relations Manager, VatraOdpowiedź udzielona 31 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for your review, it is always a pleasure to hear that our customers enjoyed our food.
On behalf of the Vatra`s Staff, we thank you for the review and we are looking forward to have you back!

Best wishes,
Christina M

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Restauracja w klimatycznym ,ładnym miejscu ,oryginalna kuchnia rumuńska ,miła obsługa ,smaczne sarmalle i lekko kwaśna zupa „tripe” ,polecam

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, 779przemekm
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vatra, Public Relations Manager, VatraOdpowiedź udzielona 31 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear guest,

On behalf of Vatra`s Staff, we thank you for the excellent review, it is always a pleasure to hear that our customers enjoyed both food and location.

We are looking forward to have you guest again at Vatra Restaurant!


Best wishes,
Christina M

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 maja 2019

W restaurację celowaliśmy po przeczytaniu opinii i recenzji. Dlatego pewnie oczekiwania były wysokie. Obsługa na początku na wysokim poziomie. Wystrój wnętrza regionalny. byliśmy w 4 osoby dorosłe i 1 dziecko ( 8 lat) Zamówiliśmy 4 dania główne, piwa i naleśniki wskazując co dla kogo. Na stół wjechały dania główne i córka zaczęła się mocno niecierpliwić. Zamówienie naleśników potraktowali jak deser. Więc obsługa po naszym posiłku chciała dopiero podać naleśniki. Trochę dziwne ale może takie są zasady. Jedzenie było bardzo dobre. Najgorzej zrobiło się gdy przyszło do płacenia. Z racji tego, że składaliśmy się na rachunek to przeczytaliśmy go dokładnie. I okazało się, że do rachunku zostało dodane jedno piwo. Chwila wyjaśniania i kelner przyniósł poprawny rachunek. Niesmak pozostał.

Termin wizyty: kwiecień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Travelerek_pl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vatra, Public Relations Manager, VatraOdpowiedź udzielona 8 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Guest,

Thank you for taking your time to write this review. We are happy to hear that you enjoyed all our dishes, the location and the service!

Regarding the pancakes, there are always treated as dessert and serve it as one.
We apologize for the inconvenience with the beer and, we will be delighted to serve you beer free of charge next time you will come to Vatra Restaurant!

All the best,
Chistina Modrogeanu

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Vatra — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Bukareszt, Rumunia
Bukareszt, Rumunia
 

Byłeś(-aś) w Vatra? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem