Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (534)
Filtruj recenzje
534 wyniki
Oceny podróżnych
369
129
21
5
10
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
369
129
21
5
10
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 534 recenzji
Zrecenzowano: 8 grudnia 2018

Wszystko jest na poziomie jaki powinien być w Radissonie. Bardzo dobre położenie. Porblemem jest parkowanie w okolicy hotelu. Merostwo poustawiało słupki na ulicy tak, że ograniczono ilość miejsc parkingowych. Śniadanie bardzo dobre. Duży zestaw dań. Sauna dobra. Fitness Center dobrze wyposażone jak na hotel. Na ostatnim piętrze jest super knajpa, warta do odwiedzenia latem gdzie z tarasum można ogładać całe miasto.

Termin pobytu: grudzień 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Piotr P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluChisinau, Guest Relation Officer, Radisson Blu Leogrand HotelOdpowiedź udzielona 11 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Piotr P,

Thank you for taking time to leave you positive and complimentary review on your recent stay at Radisson Blu Leogrand Hotel.

We are extremely happy that you very pleased to stay in our Hotel. Also, please accept special thanks for you kind words on our location.

We are looking forward to welcome you back to our property in a not too distant future.

With kind considerations,

Radislava Tatiana
Guest Relation Officer

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2017 z urządzeń przenośnych

Jeszcze nigdy nikt mi nie grał na harfie do śniadania, bardzo smacznego śniadania.

Pokój ok.

Hotel położony dość dobrze.

Podobno najlepszy w mieście. Trudno się z tym nie zgodzić.

Fajny bar na dachu.

Polecam i będę wracał.

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, mojeg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluChisinau, Public Relations Manager, Radisson Blu Leogrand HotelOdpowiedź udzielona 12 września 2017
Tłumaczenie Google

Dear Moje G,

Thank you for the wonderful review following your recent visit to Radisson Blu Leogrand Hotel Chisinau..

We are all delighted that you enjoyed your experience and our location worked so well for you. We gratefully appreciate you recommending our breakfast and roof top restaurants.

I hope it is not too long before we have the pleasure of welcoming you back again to enjoy the surroundings and facilities.

Yours sincerely,
Diana Barbulat
PR & Communication Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 sierpnia 2016

Od pierwszych chwil zaczynamy rozumieć wartość 5 gwiazdek… Tu wszystko jest idealnie czyste, pachnące, ułożone „pod linijkę” i dopasowane kolorystycznie. Całe wyposażenie pokojów i łazienek (dostajemy 2 połączone ze sobą pokoje) jest przemyślane i ma jak najbardziej odciążyć fizycznie i psychicznie strudzonego podróżnika. Miękkie ręczniki, kapcie, żele pod prysznic, odżywki do włosów, krem do rąk, zestaw do golenia, zestaw do pastowania butów, czepek do kąpieli, płatki do demakijażu, chusteczki higieniczne, podświetlane regulowane lusterko, suszarka do włosów… Na blacie w pokojach czeka na nas czajnik z zestawem herbat, kaw, cukru i słodzików a lodówce mleczko do kawy rzecz jasna. Do tego woda, moje ukochane, mołdawskie wina (a co za tym idzie kieliszki), mocniejsze alkohole, przekąski, słodycze, napoje gazowane.
Do tego Spa, siłownia, kasyno, wspaniałe śniadanie i obsługa na najwyższym poziomie!

O 6.30.zjeżdżamy na parter, do restauracji Ambassador, gdzie doznajemy pozytywnego szoku i śniadaniowego uniesienia.

Czegoś takiego nigdy i nigdzie nie widzieliśmy! Lokalne sery (twarde, dojrzewające, wędzone), oliwki, prawdziwe wędliny w kilku gatunkach i smakach z całego świata. Warzywa pocięte w słupki, wyfiletowane pomarańcze (czyli każda cząstka obrana z błonek), gruszki, arbuzy, banany. Chleby bezglutenowe, mleka sojowe i odtłuszczone, jajka na 100 sposobów, wyciskane soki, świeżo mielona kawa, tofu, pasty z bakłażana, hummus, wędzone i surowe ryby! Bekony, tarty, klopsiki, leczo, sosy, jogurty, owsianki… To jak Uczta Babette, Wielkie Żarcie lub kulinarne Neverending Story! Nad jakością i świeżością pieczę sprawują liczni pracownicy, którzy uzupełniają braki, zabierają zeschnięte jedzenie, pomagają w przynoszeniu do stolika talerzy wypełnionych smakołykami.
Ogólna ocena: 10 na 10

Wskazówka dotycząca pokoi: 2 pokoje łączone (2+2)
Termin pobytu: lipiec 2016
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, LeoLeablog
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluChisinau, Public Relations Manager, Radisson Blu Leogrand HotelOdpowiedź udzielona 15 sierpnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear guest,

Thank you for choosing the Radisson Blu Leogrand Hotel Chisinau whilst staying in Chisinau.

I was happy to read that you have enjoyed most aspects of your stay with us and would like to thank you for finding a time to share your observations via Trip Advisor.

I am looking forward to welcome you back at our property.

Kindest regards,

Natalia Dubina
PR & Communication manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 6 dni temu

Termin pobytu: październik 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluChisinau, Guest Relations Manager, Radisson Blu Leogrand HotelOdpowiedź udzielona 5 dni temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: RadissonBluChisinau, Guest Relation Officer , Radisson Blu Leogrand HotelOdpowiedź udzielona 1 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji