Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Be Happy”

Happy Bar & Grill Rakovski
Nr 63 wśród 1 481 Restauracje (Sofia)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 5 USD - 10 USD
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Kuchnia miejscowa, Rodziny z dziećmi, Duże grupy
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Lunch, Obiad, Śniadanie, Dostawa, Rezerwacje
Okolica: Oborishte
Zrecenzowano 25 listopada 2017 z urządzeń przenośnych

Sieć lokali do których wracam przy okazji każdej wizyty w Bułgarii, spróbowałam już wielu pozycji z menu i czystym sumieniem mogę polecić zarówno mięsożercom jak i tym którzy wolą lżejsze dania. Dziś próbowałam tam sushi i też nie zawiodło!

Termin wizyty: listopad 2017
Dziękujemy, Joanna B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill RakovskiOdpowiedź udzielona 27 listopada 2017
Tłumaczenie Google

Thank you for the good words. We appreciate our client`s opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!

Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 107)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

2 z 6 wśród 2 107 recenzji

Zrecenzowano 25 lipca 2017

Jeżeli jesteś turystą i chcesz zjeść smacznie i szybko, bez przesadnie dużych wydatków i ryzyka, sieciówka Happy będzie dla Ciebie, obojętnie do którego miasta pojedziesz, zawsze jest to samo i tak samo przygotowane, co pomaga. Szybka obsługa i naprawdę smaczne jedzenie.

Termin wizyty: lipiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, lodz19q
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 listopada 2015 z urządzeń przenośnych

Polecam każdemu kto trafi do Sofii jedt ich kilka są fantastyczne i maja super menu.
Sałatka Szopska jest super. Poza tym wiele innych rzeczy do wyboru.

Termin wizyty: listopad 2015
Dziękujemy, Labusz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Happy B, Manager, Happy Bar & Grill RakovskiOdpowiedź udzielona 14 grudnia 2015
Tłumaczenie Google

Thank you for the good words. We appreciate our client's opinion and we are glad that we made you smile.

Be happy!
Best regards,
Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 lutego 2015

Jak na sieć to trzeba przyznać, że tego nie widać. Bardzo przytulna restauracji z dobrą jakością dań do cen. Miła młoda obsługa. Jedzenie smaczne. Bardzo czytelna karta z dużymi kolorowymi zdjęciami. Dania na zdjęciach trochę przeskalowane. Ma się wrażenie, że są duże a w rzeczywistości mniejsze. Ale to nie znaczy że za małe. Jedynie co można zarzucić obsłudze to poważny brak w umiejętności serwowania dań. 3 zamówione dania dostałem praktycznie w jednym czasie. Stolik tego nie pomieścił. Na szczęście ten obok był wolny. Mimo wszystko polecam

Termin wizyty: luty 2015
    • Wartość
    • Atmosfera
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, piotrzwroclawia
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Happy B, Manager, Happy Bar & Grill RakovskiOdpowiedź udzielona 9 marca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Piotr, Thank you for the good words. We aprecciate our client`s oppinion and we are glad that we made you smile. Be happy! Best regards, Happy Bar & Grill

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 13 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: marzec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DME-HCSC, Manager, Happy Bar & Grill RakovskiOdpowiedź udzielona 3 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Happy Bar & Grill Rakovski — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Sofia, Sofia Region
 

Byłeś(-aś) w Happy Bar & Grill Rakovski? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem