Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kolacja we dwoje ”
Parada 168 — recenzja

Parada 168
Nr 8 wśród 1 043 Restauracje (Cuzco)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 3 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Porcje nie do przejedzenia, bardzo smaczny burger w towarzystwie frytek. Ceny mogą zmylić - są niskie w odniesieniu do wielkich porcji. Polecam!

Termin wizyty: wrzesień 2019
Dziękujemy, root1985
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaBejaranoM, Propietario, Parada 168Odpowiedź udzielona 5 września 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for recommending us to other travelers!!
We’re very happy you enjoyed Parada168, it’s great to get this kind of comments!!
Hope you enjoyed your time in Cusco!
Best wishes

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (95)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 95 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 1 czerwca 2019

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaBejaranoM, Propietario, Parada 168Odpowiedź udzielona 2 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaBejaranoM, Propietario, Parada 168Odpowiedź udzielona 30 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 maja 2019

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaBejaranoM, Propietario, Parada 168Odpowiedź udzielona 25 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AnaBejaranoM, Propietario, Parada 168Odpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Parada 168 — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 
Cuzco, Cusco Region
 
Cuzco, Cusco Region
 

Byłeś(-aś) w Parada 168? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem