Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Świetna kuchnia baskijski i chilijska”
Pinpilinpausha — recenzja

Pinpilinpausha
Nr 28 wśród 5 573 Restauracje (Santiago)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 0 USD - 35 USD
Kuchnie: Chilijska, Hiszpańska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Romantyczny, Specjalne okazje, Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Lunch, Po godzinach, Śniadanie, Obiad, Rezerwacje
Okolica: Las Condes
Zrecenzowano 14 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miła i sprawna obsługa. Szybko znaleziono kelnera mówiącego po angielsku. Szeroka karta win chilijskich wc szerokiej rozpiętości cen. Jako starter wziąłem tatara z tuńczyka z awokado. Bardzo dobry.
Wino dobrał mam kelner - było bardzo dobre- chilijska Sauvignon Blanc.

Polecam to miejsce.

Termin wizyty: marzec 2019
Dziękujemy, marcinpawlos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: carolinasanzraab, Director Comercial, PinpilinpaushaOdpowiedź udzielona 6 dni temu
Tłumaczenie Google


We will give your comments to Camarena, thank you for choosing us

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (1 026)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 1 026 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 23 listopada 2018

Termin wizyty: listopad 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: carolinasanzraab, Director Comercial, PinpilinpaushaOdpowiedź udzielona 11 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: listopad 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: carolinasanzraab, Director Comercial, PinpilinpaushaOdpowiedź udzielona 11 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: carolinasanzraab, Director Comercial, PinpilinpaushaOdpowiedź udzielona 11 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 18 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: carolinasanzraab, Director Comercial, PinpilinpaushaOdpowiedź udzielona 12 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pinpilinpausha — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Santiago, Santiago Metropolitan Region
Santiago, Santiago Metropolitan Region
 
Santiago, Santiago Metropolitan Region
Santiago, Santiago Metropolitan Region
 
Santiago, Santiago Metropolitan Region
Santiago, Santiago Metropolitan Region
 

Byłeś(-aś) w Pinpilinpausha? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem