Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 09:00 - 21:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
To trzeba zobaczyć

Są w Singapurze miejsca, które trzeba zobaczyć. Do nich należy Cloud Forest. Nie tylko dlatego, że... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 września 2020
933norbertr
,
Kalisz, Polska
Szczęka opada!

Miejsce którego nie sposób opisać, to trzeba zobaczyć na własne oczy! Krocząc pomiędzy alejkami ma... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 maja 2020
Shavi_pl
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (14 911)
  
Recenzje (14 911)
Filtruj recenzje
14 911 wyniki
Oceny podróżnych
10 973
3 053
703
135
47
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
10 973
3 053
703
135
47
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
5 z 10 wśród 14 911 recenzji
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Wstęp do ogromnych szklarni biletowany.Wspaniała kolekcja storczyków,paproci i innych roślin z klimatu lasu deszczowego.Niesamowity wodospad o wysokości 30 m.Koniecznie należy odwiedzić.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, boba100B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Obowiązkowa atrakcja do zobaczenia w Singapurze, można praktycznie cały dzień spędzić w ogrodach i się nie nudzić. Piękna roślinność, piękne rzeźby i instalacje raz dużo wody i wodospadów.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, TomaszSu
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 czerwca 2019

Trzeba zobaczyć, żeby zrozumieć, nie da się opowiedzieć, a zdjęcia też nie oddają wrażeń jakie się stamtąd wynosi.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, janrad11
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Doskonały pomysł i realizacja. Miejsce dla
uczniów i dorosłych.
Temperatura ok 20 stopni - jest bardzo przyjemnie. Różnorodność roślin zielonych i kwiatów.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Elizawwa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 marca 2019

Przecudowne miejsce - mnóstwo kwiatów, niezapomniany klimat, absolutnie warte wydania każdego dolara, po prostu przepięknie.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, drabcio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji