Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (915)
Filtruj recenzje
915 wyniki
Oceny podróżnych
423
315
120
34
23
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
423
315
120
34
23
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 915 recenzji
Zrecenzowano: 16 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel raczej srednirj klasy. Zaleta jest w miare rozsadna cena i bezplatny transfer na lotnisko (ok 20 minut). Pokoje standardowe, lozko, recznik, kosmetyki. O minibarku mozna zapomniec. W nocy dostepne jedynie automaty z napojami w lobby.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Piokopl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CelestialSiegfred, Director of Operations, Park Avenue Changi HotelOdpowiedź udzielona 19 marca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Piokopl,

It has been a pleasure for my team and I to be of service to you whenever you stayed at Park Avenue Changi. We are especially pleased to read that our team delivered the exemplary hospitality and service that made you feel very much at home with us.

Thank you for your generous review and as always, we look forward to welcome you back to your home away from home.

Kind Regards,
Celestial Siegfred
Director of Operations

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel jedną stację metra od lotniska Changi.
Okolica jeszcze w budowie, wiec dookoła głównie plac budowy.
Pokój bardzo przyjemny. Darmowy smartfon z nielimitowanymi rozmowami w regionie (niestety z Europy tylko UK) do wykorzystania na miejscu zupełnie nieodpłatnie.
Jedyny minus to taki, że kolejka na lotnisko startuje od 5.30 co utrudnia a wręcz uniemożliwia dojazd na lotnisko na ranny lot. Hotel nie ma żadnego shuttle busa. Jedyne ci mogą to zamówić taksówkę. Od hotelu w Changi oczekiwałem transferu 24/7.

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, ColoLeoRio
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 5 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CelestialSiegfred, Director of Operations, Park Avenue Changi HotelOdpowiedź udzielona 15 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2020

Termin pobytu: marzec 2020
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CelestialSiegfred, Director of Operations, Park Avenue Changi HotelOdpowiedź udzielona 15 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2020

Termin pobytu: luty 2020
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Recenzja napisana w ramach programu partnerskiego z hotelem
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: CelestialSiegfred, Director of Operations, Park Avenue Changi HotelOdpowiedź udzielona 4 marca 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji