Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (1 323)
Filtruj recenzje
1 323 wyniki
Oceny podróżnych
181
565
378
111
88
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
181
565
378
111
88
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 1 323 recenzji
Zrecenzowano: 30 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel bardzo uroczy, otrzymaliśmy pokój z balkonem - polecam. Śniadania dobre, największy plus ➕ za lokalizację - cudowna samo serce Chinatown najlepszej dzielnicy w Singapurze bardzo blisko stacja metra AAAA++++

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
1  Dziękujemy, Pawel M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JasmineTea1887, Reservation Team, Hotel 1887Odpowiedź udzielona 2 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Pawel,

Your kind words are very much appreciated! We are delighted to know that you enjoyed your stay with us here at Hotel 1887! Very much looking forward to serving you again ;)

Warm wishes from all of us at Hotel 1887!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel z podstawowymi usługami, świadczonymi na przyzwoitym poziomie. Czyste, choć bardzo małe pokoje, hostelowa atmosfera, świetna lokalizacja (blisko stacji metra Chinatown), dobry, choć smakowo mdły bufet śniadaniowy, przyjazna i miła obsługa.

Termin pobytu: czerwiec 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, danielekc
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JasmineTea1887, Reservation Team, Hotel 1887Odpowiedź udzielona 8 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear danielekc,

Thank you for your feedback and for taking the time to review our hotel. We appreciate the kind words!

In the meantime we are working on doing improvements at our hotel so that we can serve you better next time! :)

Regards,
Sheena | Hotel 1887

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 września 2016 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobry hotel w przystępnej cenie w samym sercu chinatown. Świetny stosunek jakości do ceny.do plusów hotelu należy położenie, klimatyczny wystrój, tv w pokoju,klimatyzacja,sejf,czystość a do minusów bardzo malutkie pokoje i łazienki właściwie mieści się tylko lozko, oraz bardzo małe śniadania ale w tej cenie dobrze ze sa:))

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, PaulinaMagdalena87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 7 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: grudzień 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: samson-chee, Reservation Team, Hotel 1887Odpowiedź udzielona 3 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 grudnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: grudzień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: samson-chee, Reservation Team, Hotel 1887Odpowiedź udzielona 3 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji