Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 084)
Filtruj recenzje
5 084 wyniki
Oceny podróżnych
2 115
2 323
492
100
54
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 115
2 323
492
100
54
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 5 084 recenzji
Zrecenzowano: 31 października 2018

Jadąc do Hong Kongu czytaliśmy różne blogi oraz opinie hoteli, jedną z wielu opcji z dobrymi ocenami był Hotel Dorsett Mongkok, który z czystym sumieniem mogę polecić. Co prawda pokój były niewielki 20m2 ale za to widok z okien rekompensował małe pomieszczenie. Znajdujący się na 22 piętrze. Warto dopłacić do wyższego standardu pokoju gdyż w zamian dostaje się pokój na wyższych kondygnacjach oraz dostęp do pomieszczenia Dorsett longe. Które oferuje swoim klientom dostęp do napojów woda/ cola/ kawa/herbata oraz snaków. Codziennie rano dostarczane były świeże owoce Jabłka oraz banany a późnym popołudniem można było się zrelaksować przy kieliszku wina lub piwa oraz zjeść ciepłe przekąski ( frytki, sajgonki, skrzydełka kurczaka).
Obsługa hotelu fantastyczna począwszy od bardzo sympatycznego i bardzo miłego Kierownika hotelu, po przez bardzo miłą obsługę w recepcji a skończywszy na personelu sprzątającym który potrafił bardzo dokładnie wysprzątać pokój w czasie śniadania.

Termin pobytu: październik 2018
Dziękujemy, KREDOS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorsettMongkokHK, General Manager, Dorsett Mongkok Hong KongOdpowiedź udzielona 1 listopada 2018
Tłumaczenie Google

Dear Kredos,

Thank you for your valuable comments. We are delighted to know that you enjoyed your stay at our hotel.

Regarding to room size, we offer various types of rooms in different sizes to accommodate a wide range of traveling preferences. You may try our Suite Premier or Family Quad measuring up to 42sq.m. with spacious bathroom for a more relaxing stay on your next return.

Rest assured that we will continue providing the best stay experience to all guests at Dorsett Mongkok, Hong Kong. We look forward to welcoming you back to our hotel in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 21 października 2018 z urządzeń przenośnych

Pokój jest bardzo mały, ale wygodny. W wersji, którą zarezerwowałem mieliśmy do dyspozycji: wejście do lounge (przekąski, napoje, owoce, wino, piwo), telefon komórkowy, który można zabrać na miasto i zrobić hotspot.

Termin pobytu: październik 2018
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, marcint22
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorsettMongkokHK, General Manager, Dorsett Mongkok Hong KongOdpowiedź udzielona 23 października 2018
Tłumaczenie Google

Dear Marcin,

Thank you for your valuable comments. We are delighted to know that you enjoyed your stay at our hotel.

Regarding to room size, we offer various types of rooms in different sizes to accommodate a wide range of traveling preferences. You may try our Suite Premier or Family Quad measuring up to 42sq.m. with spacious bathroom for a more relaxing stay on your next return.

Rest assured that we will continue providing the best stay experience to all guests at Dorsett Mongkok, Hong Kong. We look forward to welcoming you back to our hotel in the near future.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 26 lutego 2020

Termin pobytu: luty 2020
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorsettMongkokHK, General Manager, Dorsett Mongkok Hong KongOdpowiedź udzielona 28 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lutego 2020

Termin pobytu: luty 2020
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorsettMongkokHK, General Manager, Dorsett Mongkok Hong KongOdpowiedź udzielona 13 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 lutego 2020

Termin pobytu: styczeń 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: DorsettMongkokHK, General Manager, Dorsett Mongkok Hong KongOdpowiedź udzielona 11 lutego 2020
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji