Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Najniższe ceny za pobyt
Hotels.com
184 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 20.04.21
Expedia.com
184 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 20.04.21
Agoda.com
184 USD
81 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 103 USD
Priceline171 USD
CheapTickets184 USD
Travelocity184 USD
Wyświetl wszystkie 13 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (561)
Filtruj recenzje
561 wyniki
Oceny podróżnych
142
193
119
42
65
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
142
193
119
42
65
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 561 recenzji
Zrecenzowano: 16 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Byłem tam tylko od jakiejś 17 do 10 dnia następnego. Jedzenie w miarę ale pokoje i cała cześć mieszkalna hotelu brudna. Co ciekawe nie chodziło chyba o brud bo nie sprzątają ale o starość hotelu. Basen może być. Położony na skarpie nad oceanem albo zatoka ciężko określić. W każdym razie wakacji siedmiodniowych bym tam nie spędził. Fajne animacje

Termin pobytu: styczeń 2018
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, RadekK739
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 września 2016

Hotel niezbyt duży trzy gwiazdkowy ale kameralny z bezpośrednim dostępem do oceanu można leżąc przy basenie podziwiać ocean i jego odpływy i przypływy,jedzenie bardzo dobre co świadczy o dobrym szefie kuchni, dużo rozrywki stoły ping pongowe, bilard sala tv, super barki przy basenie

Termin pobytu: luty 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, schabol
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 marca 2016

Hotel bardzo sympatyczny. Piękny basen, palmy i ocean rekompensują przestarzałe wyposażenie pokoi. Największym minusem są łazienki. Jedzenie w porządku. Niestety niekażdy pokój ma lodówke. Paradoksalnie niższy standard jest ogromnym plusem, bo do hotelu nie ciągną tłumy "turystów" wrzeszczących i pijących

Termin pobytu: marzec 2016
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Agnieszka B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lutego 2016 z urządzeń przenośnych

Niezwykle atrakcynie położony mały hotel. Bezpośredni dostęp do czystej białej plaży i wszystkich również miejscowych atrakcji takich jak masarze, sklepy, wycieczki, pamiatki, itp. Czyste baseny i dobra kuchnia na terenie hotelu. Bardzo miła obsługa zwłaszcza pani Issabel do rozwiazywania problemów gości.

Termin pobytu: luty 2016
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, Krzysztof K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 stycznia 2016 z urządzeń przenośnych

Hotel położony bezpośrednio przy pięknej szerokiej płazy nad oceanem indyjskim. Hotel jest faktycznie troszkę starszy i czas juz najwyższy na mały remont. Jest czysto, obsługa bardzo miła, jedzenie na przeciętnym poziomie ale nie mam porównają z innym miejscem w Kenii. Jedno jest pewne ze doskonale oddaje klimat. Ma otwarte dwa bary, bar przy płazy jest obecnie w trakcie remontu.
Miejsce jest urocze warte polecenia:)

Termin pobytu: styczeń 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
1  Dziękujemy, arkadiuszo736
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji