Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Ten hotel ogląda właśnie 6 osób
Expedia.com
177 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 30.04.21
Hotels.com
177 USD
View deal
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 30.04.21
Agoda.com
193 USD
159 USD
View deal
OSZCZĘDŹ 34 USD
Bezpłatne anulowanie rezerwacji do 30.04.21
Trip.com171 USD
Priceline193 USD
Travelocity177 USD
Wyświetl wszystkie 17 ofert
Ceny dostarczane są przez naszych partnerów i odzwierciedlają stawki za pokój za noc, z uwzględnieniem wszystkich znanych naszym partnerom podatków i opłat. Więcej informacji jest dostępnych u naszych partnerów.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Jak płatności naszych partnerów wpływają na kolejność wyświetlanych cen. Rodzaje pokoi mogą się różnić.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 811)
Filtruj recenzje
4 811 wyniki
Oceny podróżnych
3 256
1 087
306
94
68
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
3 256
1 087
306
94
68
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 811 recenzji
Zrecenzowano: 8 marca 2020

Polecam dobre jedzenie pokoje Oki małpki biegajace po całym hotelu drinki i piwo ok safari 2 dniowe z Polak w tropikach polecam niezapomniane mecze w siatkówke z animatorami. W tym hotelu poznaliśmy naszych najlepszych przyjaciół urlop życia pozdrowienia dla was wszystkich

Termin pobytu: październik 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Konrad7703
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 stycznia 2020

Hotel bajka wspaniała lokalizacja jedzonko przepyszne plaża rewelacja Kenia jest po prostu super w hotelu buszuja małpki po balkonach karmilismy je bananami czułam sie jak w raju.Polecam no i oczywsicie dwu dniowe safarii swietna przygoda.

Termin pobytu: marzec 2019
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, grazyna2809
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 października 2019 z urządzeń przenośnych

Przepiękne miejsce od samego startu, na początku w bramie wita was obsługa którą dla was gra na trabce- super sprawa:-) piękne ogrody, palmy kokosowe A na nich mnóstwo- setki kokosów z pyszną wodą kokosową. (Jak dobrze się zakrecicie to Panowie w zielonych ubraniach wam wejdą na drzewo, zetną i ociosają tak że będzie można pierw wypić wodę kokosową A później zjeść miąższ) oczywiście nie powiedzą ile by za to chcieli - my placilismy od siebie 3USD za dwa każdego dnia :-)
Ale dalej- 3 piękne baseny i co ważne dwa z nich głębokie- jeden 2.9m, drugi 2.4m., można się fajnie pobawić i popływać. Woda czysta, ratownicy, ręczniki, leżaki parasole -, wszystko na najwyzszym poziomie.
Do dyspozycji gości 3 bary w 3 różnych fajnych miejscach :-) uwaga bo drinki mocne - nie oszczędzają na alkoholu.
SERWIS KELNERSKI i tu absolutny fenomen.... niesamowity serwis, uśmiech radość bijące od tych ludzi, pełna opieka przy stołach od dezynfekcji rąk po pożegnalny uśmiech. Serwis przy basenach bezproblemowy- wystarczy postawić horagiewke w górze i po chwili ktoś jest - warto zostawić napiwki :-)
Do dyspozycji gości restauracja włoska w cenie- świetna aranżacja nad basenem o 19.30 ale trzeba zarezerwować wcześniej w recepcji stolik. Polecam Carpaccio wołowe i stek z polędwicy.
JEDZENIE - fantastyczne, olbrzymia ilość świeżych owoców, marakują, mango papaja, ananas, arbuz, owocowe pomidory -pycha. Słodkości desery też do wyboru za każdym razem w ilości kilku rodzajów. Dania mięsne, wegetariańskie, przy każdej możliwej okazji live kooking- naleśniki makarony, omlety, wołowina, ryby, kurczaki- na prawdę cuda smakowe i wizualne. Pieczywo w ilości kilku kilkunastu rodzajów. Przepyszne sałatki surówki i różne inne kombinacje.
SHOW TIME - każdego dnia świetne pokazy naprzemiennie akrobatów, tancerzy, zespoły muzyczne A po nich zabawa i tańce. Warto dodać że również voyager stawia na rozrywkę calodniową- gimnastyka w basenie, gry w piłkę itp. Fajny animator Bilo i Jackson - dziękujemy ;-)
POKOJE I HOTEL - piękne miejsce, miłe i czyste wnętrze. Umówmy się że to nie Europa tylko Afryka - nie ma co spodziewać się złotych klamek i marmurowych sedesów, ale jest to co najważniejsze, czyli sprawna klimatyzacja, olbrzymie łóżko, sejf, miejsce na rzeczy, kosmetyki, szlafroki, kapcie. Warto zawsze zostawić coś każdego dnia na sprzątanie- chociaż 1usd dziennie.
Jestem sam po fachu i branży hotelarsko gastronomicznej i mam jak każdy swoje wymagania- prawda jest taka że tam nie ma się do czego doczepić.
Polecam każdemu.
Cenna uwaga - tam nie znajdziecie komarów, zobaczycie super odpływy, genialną roślinność, kapitalne małpki, szczere uśmiechy i ciepło ludzi którzy mimo że mają materialnie mniej niż my to potrafią dać o wiele więcej.
Odnośnie napiwków to warto zostawiać ale i szanować pracę tamtejszych ludzi. Jeśli kogoś na to nie stać to nie powinien tam jechać. Ci ludzie też chcą żyć godnie jak my.

Termin pobytu: październik 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
4  Dziękujemy, SzymonJan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 30 października 2019

Hotel godny polecenia. Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Obsługa na wysokim poziomie. Uśmiech nie schodzi z twarzy. Jedzenie pyszne. Pokoje czyste. Na plaży szukajcie Alexa mówi po polsku i zorganizuje każdą wycieczkę oraz safari.

Termin pobytu: październik 2019
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Anna_Polska1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 października 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam ten hotel bardzo mocno. Czysto i klimatycznie. Dla Europejczyka na pierwszy rzut oka łazienka faktycznie może prosić się o remont ale po 2 dniach przestaje się zwracać na to uwagę :) obsługa fenomenalna! Wszyscy uśmiechnięci i pomocni. Jedzenie urozmaicone i smaczne. Kierunek wspaniały i klimatyczny. Polecam i życzę udanych wakacji w Voyagerze:)

Termin pobytu: październik 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, ewelina-js
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji