Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dobrze, ale...”
Culinarium Khasheria — recenzja

Culinarium Khasheria
Nr 69 wśród 1 285 Restauracje (Tbilisi)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 3 USD - 64 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 29 grudnia 2018

Kuchnia ciekawa, choć niektóre dania kontrowersyjne. Serwis z kiepskim angielskim, a szkoda. Rachunek powiększony o VAT , bez info. Niesłychane.

Termin wizyty: lipiec 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Anna P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Littera C, Public Relations Manager, Culinarium KhasheriaOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

We would like to apologize for your recent experience and sorry to hear you were less than satisfied with service

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (170)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 170 recenzji

Zrecenzowano 14 listopada 2018

Nie trzeba chyba lepszej rekomendacji niż fakt, że restauracja znalazła się w żółtym przewodniku. I faktycznie było zaskakująco, nieco ekstrawagancko i po części smacznie. Teraz najważniejsza uwaga! Ceny w karcie są cenami netto i do każdej pozycji należy doliczyć 18% VAT! Nigdzie w Gruzji się z tym nie spotkaliśmy! Zamówiliśmy zapiekane puree z fasolki z orzechami włoskimi podawaną z dwoma bajglami/ciasteczkami smaku niewiadomego oraz kiszonymi warzywami (16 lari + VAT), pieczony szpik kostny z sałatką z marynowanej natki pietruszki (20 lari + VAT) oraz 0,5l domowego wytrawnego wina Saperavi (10 lari +VAT). Nie jest to typowa gruzińska restauracja, ale posiada w karcie gruzińskie pozycje. Fasolkę uznaję za smaczną, szpik niekoniecznie (może pierwszy, który jedliśmy był na jeszcze wyższym poziomie i trudno znaleźć coś lepszego). Wino mocno wytrawne, nie każdemu przypadnie do gustu. Na każdym stole znajduje się zielony i czerwony sos adżika (warto spróbować), ocet winny i olej słonecznikowy (Gruzini nie używają oliwy z oliwek). Wnętrze gustownie urządzone, miłe, pan kelner pomocny, lecz niezbyt zadowolony. Jak na gruzińskie standardy drogo, jak na polskie normalnie.

Zachęcam do obserwowania profilu i innych moich recenzji. Może zainspiruję Was kulinarnie do odwiedzenia kolejnego miejsca? :-)

Termin wizyty: listopad 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, LunarEclipseOlsztyn
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Littera C, Public Relations Manager, Culinarium KhasheriaOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your kind words, We really appreciate you taking the time out to share your experience with us

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 27 października 2018 z urządzeń przenośnych

Polecana przez żółty przewodnik, smaki oryginalne, nawet może kontrowersyjne. Ale to nie minus. Wnętrze współczesne, jakich wiele wszędzie. Kuriozalne doliczanie VATu przy rachunku, szkoda, byłoby 5!

Termin wizyty: czerwiec 2018
Dziękujemy, Mirek B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Littera C, Public Relations Manager, Culinarium KhasheriaOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your kind words, We really appreciate you taking the time out to share your experience with us

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 października 2016 z urządzeń przenośnych

Mimo ze w totalnie turystycznym miejscu maja serce do jedzenia - naprawdę pyszne. Ludzie przyjaźni i pomocni.

Termin wizyty: październik 2016
Dziękujemy, 699emiliab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Littera C, Public Relations Manager, Culinarium KhasheriaOdpowiedź udzielona 2 maja 2019
Tłumaczenie Google

Thank you so much for your kind words, We really appreciate you taking the time out to share your experience with us

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: czerwiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Littera C, Public Relations Manager, Culinarium KhasheriaOdpowiedź udzielona 2 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Culinarium Khasheria — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

 

Byłeś(-aś) w Culinarium Khasheria? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem