Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nie moja bajka...”

Jaw Zaman Restaurant and Caffe
Nr 1 wśród 35 Restauracje (Madaba)
Certyfikat jakości
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 20 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Niby wszystko było ok, ale coś tam jednak nie gra... Obsługa miła, choć pali w obecności gości. W lokalu gra bardzo głośna muzyka, która przeszkadza w rozmowie... niby drobiazg, ale z wizyty pamiętam dwie rzeczy: głośną muzykę i bardzo dobry sok z granatów. Jedzenie dość smaczne.

Termin wizyty: listopad 2018
Dziękujemy, suaveck
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (271)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 271 recenzji

Zrecenzowano 13 stycznia 2018

Byliśmy w tej restauracji w Sylwestra 2017. Jedzenie przeciętne, przesolone. Obsługa
na początku miła, ale jak zaczęliśmy płacić kartą kredytową, nie wiedząc, dlaczego,
obsługa (w domyśle właściciele) stali się niegrzeczni i niezauważający naszej obecności.
Nawet nie odpowiedzieli na "do widzenia".

Termin wizyty: grudzień 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Aleksander K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JawZaman, Owner, Jaw Zaman Restaurant and CaffeOdpowiedź udzielona 1 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Hi Aleksander,

We are so sorry to hear that you did not enjoy your experience with us at Jaw Zaman. It must have been a very busy night but that is no excuse for poor service. We pride ourselves on the high level of service we provide to our customers and we hope you decide to return in the future so we can show you what we are really about.

Peter

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 20 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: lipiec 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JawZaman, Owner, Jaw Zaman Restaurant and CaffeOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 czerwca 2017

Termin wizyty: czerwiec 2017
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JawZaman, Owner, Jaw Zaman Restaurant and CaffeOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 maja 2017

Termin wizyty: maj 2017
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: JawZaman, Owner, Jaw Zaman Restaurant and CaffeOdpowiedź udzielona 2 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Jaw Zaman Restaurant and Caffe — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Madaba, Madaba Governorate
Madaba, Madaba Governorate
 
Madaba, Madaba Governorate
Madaba, Madaba Governorate
 
Madaba, Madaba Governorate
Madaba, Madaba Governorate
 

Byłeś(-aś) w Jaw Zaman Restaurant and Caffe? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem