Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“WYSOKI POZIOM KUCHNI, OBSŁUGI I CEN”
Pastory — recenzja

Pastory
Nr 1 wśród 168 Restauracje (Ejlat)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 19 USD - 35 USD
Kuchnie: Włoska, Owoce morza, Grill
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Informacje o restauracji
Opcje wyżywienia: Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 19 lutego 2018

Lokal cieszy się dobrą opinią od strony kuchni. Miałem okazję o tym się przekonać podczas pobytu tam. Opinia jak najbardziej zasłużona. Serwowane dnia (przynajmniej z kuchni śródziemnomorskiej) były smaczne i o przyzwoitej gramaturze. Serwowane pasty są na bardzo dobrym poziomie, podobne do tych, które dane było mi jeść w ich ojczyźnie, czyli we Włoszech. Do tego obsługa szybka i sympatyczna. Wystrój typowy dla lokali z tamtejszego klimatu. Doskonałym rozwiązaniem są stoliki na zewnątrz lokalu, szkoda tylko iż pozbawione widoku na zatokę. Owoców morza, którymi szczyci się także ten lokal nie dane mi było spróbować. Przynajmniej tym razem. Ceny nie należą do niskich, co zresztą jest domeną większości lokali w Ejlacie. Generalnie jednak polecam ten lokal ze względu na jego kuchenne smaki.

Termin wizyty: luty 2018
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Wiesław P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nimrod S, Owner, PastoryOdpowiedź udzielona 26 lutego 2018
Tłumaczenie Google

I would like to thank you personally for visiting Pastory
Thank you for your warm review
Looking forward to see you again

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 718)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 2 718 recenzji

Zrecenzowano 4 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Dobre jedzenie, świeże owoce morza, miła atmosfera i sympatyczna obsługa. Należy przygotować się na znaczny koszt.

Termin wizyty: luty 2018
Dziękujemy, 345micha_p
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nimrod S, Owner, PastoryOdpowiedź udzielona 10 lutego 2018
Tłumaczenie Google

I would like to thank you personally for visiting Pastory
Thank you for your warm review.
Looking forward to see you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 6 grudnia 2017 z urządzeń przenośnych

Drogo jak fiks, napiwki wliczone w rachunek, obsługa spoko, jedzenie w zależności od miejscówki, polecam owoce morza poza miastem.

Termin wizyty: grudzień 2017
Dziękujemy, Tomasz Ł
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Nimrod S, Owner, PastoryOdpowiedź udzielona 16 grudnia 2017
Tłumaczenie Google

I would like to thank you personally for visiting Pastory.
Thank you for your warm review.
Looking forward to see you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 12 marca 2017 z urządzeń przenośnych

Byliśmy dwukrotnie ze znajomymi w Pastory. Nie jest tanio, ale jedzenie jest wyśmienite. Jako przystawkę polecam kalmary w ciescie- zapewniam takich jeszcze nie jedliście.

Termin wizyty: marzec 2017
Dziękujemy, dabrowskim90
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 maja 2014 z urządzeń przenośnych

Pyszne jedzenie, swieze owoce morza, mila atmosfera, fajne miejsce :) Ceny dosc wysokie ale nie odstajace od cen w innych restauracjach Eilatu.

Dziękujemy, marzenao_13
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Pastory — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Ejlat, Southern District
Ejlat, Southern District
 
Ejlat, Southern District
Ejlat, Southern District
 
Ejlat, Southern District
Ejlat, Southern District
 

Byłeś(-aś) w Pastory? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem