Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: Zamknięte
Wyróżnione recenzje
Fantastyczne miejsca na spotkania ze znajomymi

Bywaliśmy w zeszłe wakacje w pubie ze znajomymi, panowała tam świetna atmosfera i wspaniale się... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 listopada 2016
Edyta T
Przeczytaj wszystkie recenzje (81)
  
Recenzje (81)
Filtruj recenzje
81 wyniki
Oceny podróżnych
79
2
0
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
79
2
0
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
17 z 22 wśród 81 recenzji
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 5 października 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OytunMertol, Sahibi, Pub Crawlerz IstanbulOdpowiedź udzielona 25 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OytunMertol, Sahibi, Pub Crawlerz IstanbulOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OytunMertol, Sahibi, Pub Crawlerz IstanbulOdpowiedź udzielona 8 lipca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lipca 2018 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 8 czerwca 2018

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: OytunMertol, Sahibi, Pub Crawlerz IstanbulOdpowiedź udzielona 9 czerwca 2018
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji