Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Wieczorny spacer

Idealne miejsce na wieczorny spacer. Piękne widoki na Złoty Róg i oświetlone zabudowania na... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 października 2020
damiano326
,
Warszawa, Polska
z urządzeń przenośnych
Wspaniała budowla

Meczet Sulejmana postanowiliśmy odwiedzić po porannej mszy. Już sam spacer od stacji metra wciąż... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 11 października 2019
Paulina J
,
Opatówek, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (12 151)
  
Recenzje (12 151)
Filtruj recenzje
12 151 wyniki
Oceny podróżnych
9 339
2 393
371
40
8
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
9 339
2 393
371
40
8
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 12 151 recenzji
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

To olbrzymi kompleks, pięknie utrzymany. Trzeba mieć odpowiednie ubranie żeby wejść do meczetu, jednak w razie potrzeby obsługa dysponuje odpowiednią odzieżą. Wstep jest bezpłatny.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ruda_malpa1
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019

Miejsce spokojne , zwlaszcza po tlumach do kluczowych miejsc.
Meczet i otoczenie piekne .Piekny widok na Stambul . Maly cmentarz wsrod zieleni .

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, egzotyczna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 maja 2019

Piekne miejsce, robi wrazenie. Ogromny, monumentalny budynek, w ktorym czuc powiew historii. Miejsce obowiazkowe do zobaczenia.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, 946kasiab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 2 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Warty zobaczenia, piękny meczet , obok meczetu, grobowce Sulejmana i jego rodziny . No i piękne widoki na całe miasto. Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: grudzień 2018
Dziękujemy, 686marlenak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 stycznia 2019

Meczet Sulejmana a obok cmentarz jest miejscem, które powinno się zobaczyć będąc w Stambule. Miejsce szczególne dla wyznawców Islamu.

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2018
Dziękujemy, Dariusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji