Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Wyróżnione recenzje
Mekong with Hau

Bardzo fajna wycieczka! Przewodnik jest bardzo miły i przyjacielski. A deltę Mekongu po prostu... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 września 2019
Julia F
Best trip ever 🎉

Świetna wycieczka pod okiem niezastąpionego przewodnika -> DUY, You are the best!! Polecam... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 lipca 2019
marzimarzimarzi
Przeczytaj wszystkie recenzje (711)
  
Recenzje (711)
Filtruj recenzje
711 wyniki
Oceny podróżnych
662
38
7
4
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
662
38
7
4
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 711 recenzji
Zrecenzowano: 6 września 2019

Bardzo fajna wycieczka! Przewodnik jest bardzo miły i przyjacielski. A deltę Mekongu po prostu warto zobaczyć! Gorąco polecam ☺️

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, Julia F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vietnampioneertravel, Public Relations Manager, Pioneer TravelOdpowiedź udzielona 7 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Julia F

We're happy to hear that you enjoyed the Mekong Delta trip with our tour guide . Thank you for supporting us, your feedback will be our biggest effort to improve our services day by day. Hope to see you on your next journeys in Vietnam! Thank you!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019

Świetna wycieczka pod okiem niezastąpionego przewodnika -> DUY, You are the best!!
Polecam każdemu kto wybiera się do Wietnamu aby pojechał i zobaczył Deltę na własne oczy koniecznie z Duy :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, marzimarzimarzi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vietnampioneertravel, Public Relations Manager, Pioneer TravelOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Marzim

Thank you for your kind words, and we are pleased to know that you enjoyed your trip all the way to Mekong Delta trip. We will pass on your kind words to your tour guide.

Sincerely,
Pioneer Travel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Duy jest świetnym przewodnikiem. Mekong robi mega wrażenie. Super dzień! Wszystko sprawnie poszło - Thanks Duy!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Barbara Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vietnampioneertravel, Public Relations Manager, Pioneer TravelOdpowiedź udzielona 26 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Barbara

Thank you for leaving such a nice review about our Mekong Delta trip and one of our best tour guides - Mr. Duy !! You don't know how meaningful those words are.. And you just made our day! Hope to see you in the soonest journey!
Best regards,
Pioneer Travel Team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Polecamy biuro Pieneer Travel, jechaliśmy do Cu Chi i do Delty Mekong-u. Obie wycieczki udane. Przewodnik Duy daje radę.
Ceny rozsądne i jakość OK.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, mkmpl
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vietnampioneertravel, Public Relations Manager, Pioneer TravelOdpowiedź udzielona 7 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Dear mkmpl,

Thank you for leaving such a nice review about our Cu Chi trip and one of our best tour guides - Mr. Duy!! You don't know how meaningful those words are.. And you just made our day! Hope to see you in the soonest journey!
Best regards,
Pioneer Travel Team.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Mieliśmy do wyboru wiele biur podróży by wybrać się na jeden dzień do delty rzeki Mekong. Ceny od 9 do 150 usd. Trafiliśmy do agencji Pioneer Travel i naszego przewodnika Duy. Nie warto przepłacać. Zapłaciliśmy 9 usd za osobę i było fantastycznie. Polecamy

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, Gross-Gerau
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Vietnampioneertravel, Public Relations Manager, Pioneer TravelOdpowiedź udzielona 16 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear Gross,

Thank you for leaving such a nice review about our Mekong Delta trip and one of our best tour guides - Mr. Duy !! You don't know how meaningful those words are.. And you just made our day! Hope to see you in the soonest journey!
Best regards,
Pioneer Travel Team

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji