Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Hanoi
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 17:00
Wyróżnione recenzje
Dobre miejsce na chwilę odpoczynku

Ładne, zadbane rośliny. Miłe dla oka budowle. Zabudowa jak klasyczne budowle chińskie - wzdłuż... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 22 kwietnia 2019
Zbych b
z urządzeń przenośnych
Przepiękne ogrody, wiele atrakcji !!!

Zdecydowanie polecam, bilety - dorośli 30 tys. Dong (dorośli), dzieci - free. Spędziliśmy tam ponad... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 10 lutego 2019
406micha_w
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (10 610)
  
Recenzje (10 610)
Filtruj recenzje
10 610 wyniki
Oceny podróżnych
4 731
4 385
1 329
121
44
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 731
4 385
1 329
121
44
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 10 610 recenzji
Zrecenzowano: 22 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ładne, zadbane rośliny. Miłe dla oka budowle. Zabudowa jak klasyczne budowle chińskie - wzdłuż głównej osi położone są kolejne dziedzińce i bramy. A na końcu wieże: bębna i dzwonu. Wewnątrz wiele figur Buddy

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Zbych b
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Zdecydowanie polecam, bilety - dorośli 30 tys. Dong (dorośli), dzieci - free. Spędziliśmy tam ponad 3 godziny, spacerując i oglądając rytuał skladania darów. Wiele atrakcji wewnątrz - muzyka na żywo, sztuka lokalnej kaligrafii.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, 406micha_w
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Trzeba tu być. Zachwycająca architektura z dawnych lat zachowana w dobrym stanie. Mieliśmy wietnamskiego przewodnika, który przekazał ciekawe informacje. Fajny sklep z paniątkami.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Agachr1971
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 grudnia 2018

Ładne miejsce w Hanoi. Fajna architektura ładna widoki można porobić fajne zdjęcia warto pospacerować i obejrzeć

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, 626ge0rge
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Atrakcja na 20 minut. Architektura kolejny raz bardzo podobna do pozostałych atrakcji tego typu w Wietnamie. Mnóstwo ludzi, ciężko nawet było zrobić zdjęcie.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, airtravelbug2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji