Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Luksusowy hotel z własną plażą”
Dusit Thani Pattaya — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Dusit Thani Pattaya
Miejsce nr 20 wśród 455 hoteli w Pattaya
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 12 lutego 2017

Luksusowy hotel z własną plażą co w centrum pattaya jest niespotykane .
Położenie hotelu idealne na końcu promenady miejskiej 2 kilometry od walking street, wychodzisz z hotelu bocznym wyjściem i już jesteś na promenadzie. Mieliśmy pokój z widokiem na może , z którego widać było całą zatokę szczególnie nocą zapierało dech.
Pokoje czyste dwa razy sprzątane w ciągu dnia . W pokoju sejf , minibarek , TV satelitarna. Śniadania smaczne i obfite duży wybór ogólnie polecam hotel.

  • Data pobytu: czerwcu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, brylof
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: NeohKBoon, General Manager, Dusit Thani PattayaOdpowiedź udzielona 13 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear brylof,

Allow me to convey my sincerest appreciation on behalf of my team for having taken the time to share your stay experience at our hotel here on TripAdvisor. I am glad to hear that your visit was something you had wished for and that our amenities, facilities and services were up to your satisfaction. It is my pleasure to share your kind review with my team.

We look forward to having you again with us sometime in the near future. Thank you once again.

With kind regards,

Neoh Kean Boon
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (2 123)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 2 125 recenzji

Zrecenzowano 26 czerwca 2016 z urządzeń przenośnych

Największym plusem jest lokalizacja ze wspaniałym widokiem na morze. Pokoje bez pryszniców zamiast tego wanny raczej dla niewysokich osób. Pokoje czyste i zadbane. 2 czynne baseny oraz możliwość zejścia na plaże oddalona 50 metrów od hotelu. Jedzenie smaczne kuchnia europejska.

Data pobytu: czerwcu 2016, podróż ze znajomymi
Dziękujemy, Łukasz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Chatchawal S, General Manager, Dusit Thani PattayaOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2016
Tłumaczenie Google

Dear Łukasz K,

Thanks very much with all our appreciation for this review you've posted here on TripAdvisor. We are very glad that you liked our location and the sea views from your room. We shall convey your kind words to our Housekeeping team who made sure your room was clean and tidy and that you were comfortable each day of your visit. Same goes to our Kitchen team who appreciates your wonderful comment regarding the European cuisine in our dining facilities.

We hope to see you again when you get another chance to visit Pattaya for another holiday. We look forward to being your home once again during that time.

Stay well and please extend our warmest wishes to your friends and loved ones.


With best regards,

Chatchawal Supachayanont
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 3 kwietnia 2016

Spędziliśmy w tym hotelu 4 doby podczas naszej wycieczki "Baśniowa Tajlandia" organizowanej przez Rainbow Tours. Uważam nasz wybór za strzał w dziesiątkę. Hotel oferuje komfortowy kompleks wypoczynkowy, w tym m.in. zespół basenów, salę fitness, SPA , wygodne lobby a przede wszystkim pyszną kuchnię. Każdy mógł znaleźć dla siebie ciche, ustronne miejsce do wypoczynku poza pokojem. Przy basenach dużo miejsca, leżaków i parasoli. Docenić należy też fakt, że hotel posiada fragment własnej plaży, co w Pattayi nie jest takie oczywiste. Podczas naszej wycieczki obchodziliśmy rocznicę ślubu i powitano nas z tej okazji bardzo miłym poczęstunkiem. Mieliśmy cudowny widok na Zatokę Tajlandzką na 4 pietrze z piękną loggią. Standard hotelowy, wyposażenie pokoju, czystość, życzliwa obsługa były na najwyższym poziomie. Trudno nie wspomnieć o przepięknie utrzymanym i zadbanym ogrodzie, który stanowił uroczą oprawę dla całego kompleksu hotelowego.Dodatkowo wewnątrz hotelu znajduje się piękna oranżeria oraz sztuczny strumień dający bardzo urokliwy efekt.
Szczerze polecam !

  • Data pobytu: marcu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, gina_kwiat
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Chatchawal S, General Manager, Dusit Thani PattayaOdpowiedź udzielona 5 kwietnia 2016
Tłumaczenie Google

Dear gina_kwiat,

It is always delightful to read a truly wonderful review from happy guests such as yourselves whom we have provided a satisfactory experience during your four days of stay with us. The pleasure was all ours and please know that we appreciate all your comments on our facilities including our direct beachfront locations and the food in our dining venues. We're glad you enjoyed the views of the Gulf of Thailand from your room and also delighted to know that you found your accommodation comfortable.

Again, our sincrest thanks and gratitude for your time in writing a review of your stay experience and we wish you many more beautiful wedding anniversaries to come. Thank you as well for your kind recommendation of Dusit Thani Pattaya to all the readers and travelers here on TripAdvisor. Greatly appreciated!


With best regards,

Chatchawal Supachayanont
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 lutego 2016

Hotel bardzo ładny , zasługuje na swoją kategorię . Bardzo ładne baseny , jedzenie super , urozmaicone . Jedynym mankamentem jest brak ładnej przyhotelowej plaży do jakiej przyzwyczaiła niektórych Tajlandia ( niestety to nie Phukett ) . Ogólna ocena b.dobra.

Wskazówka dotycząca pokojów: Nasz pokój zlokalizowany był od strony centrum Pattaya - ładny widok - niestety za dopłatą .
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: grudniu 2015, podróż ze znajomymi
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Grzegorz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Chatchawal S, General Manager, Dusit Thani PattayaOdpowiedź udzielona 10 lutego 2016
Tłumaczenie Google

Dear Grzegorz S,

We very much appreciate your wonderful comments about our hotel and we thank you so much for writing a review of your stay with us. The rating you have given us is truly inspirational as well as your other kind feedback.

We hope to get another chance of welcoming you back sometime soon. Have a great one.


With best regards,

Chatchawal Supachayanont
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 stycznia 2016

W hotelu spędziliśmy tydzień. Już od wjazdu teren wokół hotelu zachwyca pięknym ogrodem oraz żywopłotami strzyżonymi w fantazyjne kształty.
Lobby z recepcją bardzo eleganckie, przestrzenne z niesamowitą oranżerią z wodospadem.

Otrzymaliśmy pokój 455 z widokiem na ogród i sztuczną rzekę płynącą przez środkową część hotelu. Pokój bardzo dobrze wyposażony m.in. w czajnik, lodówkę, żelazko, deskę do prasowania, szlafroki, kapcie, bezpłatny sejf oraz minibarek płatny. Na powitanie owoce oraz woda niegazowana 2 butelki codziennie (oraz jeszcze jedna na dobranoc :)
Pokój skierowany na stronę północną, nigdy się nie nagrzewał, bardzo cichy. W nocy słychać żaby, a wciągu dnia gołębie i inne ptaki.
Łazienka z wszystkimi niezbędnymi kosmetykami i akcesoriami.

Obsługa w hotelu fantastyczna!!!

Śniadania bardzo bogate, różnorodne, łączące kuchnię europejską z azjatycką (chińską, japońską, indyjską).

Cały teren hotelu bardzo zadbany, ogrody z krzewami i drzewami pięknie kwitnącymi.

Na terenie hotelu kilka basenów, wygodne leżaki, ręczniki basenowe dostępne przy basenach. Dostępne również siłownia i kort tenisowy (bezpłatny jeśli się ma własny sprzęt).

Dostępne są 2 plaże, obydwie zadbane. Przy plaży na którą wchodzi się z głównego basenu jest wielka rura odpływowa na wodę po deszczach.

Dla Nas hotel był oazą spokoju po każdym powrocie z miasta. Jest również doskonale położony, kilka minut tuk tukiem od centrum.
Polecamy!!!

  • Data pobytu: styczniu 2016, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, DarekWierzchowski
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Chatchawal S, General Manager, Dusit Thani PattayaOdpowiedź udzielona 26 stycznia 2016
Tłumaczenie Google

Dear DarekWierzchowski,

Thank you for describing us as "an oasis of peace and wonderful relaxation" and of course, for the '5 of 5 stars' rating. We greatly appreciate it. It's pure inspiration for all of us to know that you were impressed with our well manicured gardens, our lobby, the lush Atrium and the room you stayed in with all the amenities you mentioned as well as the staff service which you described as fantastic. Thank you very much! We are also glad that you visited our fitness centre and tennis courts and used our pool facilities. You're absolutely right about our location. It is indeed very convenient as one just hops on a local bus for a very minimal fare and gets to go around to the other places for shopping and sightseeing. It's nice that you were able to explore the City and had an enjoyable time while doing it.

Many thanks again for all your kind words and for the recommendation. Here's to your next visit to our hotel. Stay well now and keep warm.


With best regards,

Chatchawal Supachayanont
General Manager






Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Pattaya)
w odległości 0,3 km
Holiday Inn Pattaya
Holiday Inn Pattaya
Nr 11 z 455 w lokalizacji Pattaya
Liczba recenzji: 1 635
w odległości 1 km
Centara Grand Mirage Beach Resort Pattaya
w odległości 1,3 km
Pullman Pattaya Hotel G
Pullman Pattaya Hotel G
Nr 17 z 455 w lokalizacji Pattaya
Liczba recenzji: 1 750
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 4 km
Royal Cliff Beach Hotel
Royal Cliff Beach Hotel
Nr 23 z 455 w lokalizacji Pattaya
Liczba recenzji: 1 128
w odległości 1,7 km
Hilton Pattaya
Hilton Pattaya
Nr 16 z 455 w lokalizacji Pattaya
Liczba recenzji: 2 427
w odległości 0,7 km
Siam@Siam Design Hotel Pattaya
Siam@Siam Design Hotel Pattaya
Nr 14 z 455 w lokalizacji Pattaya
Liczba recenzji: 895
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Dusit Thani Pattaya? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Dusit Thani Pattaya — dodatkowe informacje

Adres: 240/2 Pattaya Beach Road | Pattaya City, Banglamung, Pattaya 20150, Tajlandia
Lokalizacja: Tajlandia > Chonburi Province > Pattaya
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen
Styl hotelu:
Nr6 wśród hoteli dla rodzin w miejscowości Pattaya
Nr7 wśród romantycznych hoteli w miejscowości Pattaya
Nr14 wśród hoteli spa w miejscowości Pattaya
Nr14 wśród hoteli na plaży w miejscowości Pattaya
Nr19 wśród luksusowych hoteli w miejscowości Pattaya
Zakres cen: 311 zł–794 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:4,5-gwiazdkowy — Dusit Thani Pattaya 4.5*
Liczba pokoi: 457
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Ctrip TA, Agoda, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Dusit Thani Pattaya. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Dusit Thani Pattaya Hotel Pattaya
Pattaya Dusit Resort
Dusit Pattaya
Dusit Resort Pattaya
Dusit Hotel Pattaya

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem