Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 21:00
Wyróżnione recenzje
Cudownie

Nie ma nic lepszego niż dzień spędzony na jedzeniu i gotowaniu, polecam serdecznie każdemu spędzić... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 września 2019
27kasias
z urządzeń przenośnych
Polecam!!!!

Przepyszne jedzenie, cudowna prowadząca, mała farma na miejscu, wszystkiego można spróbować... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 września 2019
Anna K
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 614)
  
Recenzje (1 614)
Filtruj recenzje
1 614 wyniki
Oceny podróżnych
1 518
65
24
3
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 518
65
24
3
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
4 z 9 wśród 1 614 recenzji
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Zdecydowanie jest to świetny sposób na spędzenie czasu. Super organizacja, piękne miejsce i dużo pysznego jedzenia. #Natalie oprowadziła nas po farmie, pokazując nam, jak rosną, smakują i pachną składniki, których będziemy używać. Później świetnie pokierowała nami w trakcie gotowania i pokazała nam jak przyrządzić azjatyckie dania. Bardzo polecam to miejsce i #Natalie która jest uśmiechnięta, pomocną i energetyczną kobietą!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Magdalena O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Lekcja gotowania była wspaniałą przygodą wartą każdego wydanego bahta! #Natalie jest przemiłą prowadząca, lekcje rozpoczęliśmy wizytą na lokalnym bazarze, gdzie mogliśmy skosztować tamtejszych specjałów i kupić pasty curry. Następnie udaliśmy się do pięknie położonej farmy.#Natalie pokazała nam warzywa i zioła w ogródku i powiedziała do czego się nadają. Następnie rozpoczęliśmy najfajniejszy etap tj gotowanie, uwaga prowadzącej była podzielona i każdy przygotował samodzielnie cztery dania, wspólnie zrobiliśmy pasty curry. Na koniec dostaliśmy książki z przepisami! Było doskonale! Polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy bardzo miły wieczór z Natelie, która nauczyła nas jak gotować potrawy kuchni tajskiej.
Byliśmy bardzo zadowoleni z organizacji kursu i dowiedzieliśmy się sporo nowych rzeczy :)

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, marialuizatrp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 września 2019 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji