Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Smile Organic Farm Cooking School
Otwarte dzisiaj: 08:00 - 21:00
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Tay Never die

Mega cudowne doświadczenie. Sceneria - bajka. Wszytko z uśmiechem i pozytywnym nastawieniem... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 31 stycznia 2020
41_ukaszk
z urządzeń przenośnych
Wartościowe warsztaty

Czas spędzony na kursie nie był czasem straconym. Poznaliśmy wiele roślin i składników potraw... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 stycznia 2020
Korine91
,
Łaziska Górne, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (2 408)
  
Recenzje (2 408)
Filtruj recenzje
2 408 wyniki
Oceny podróżnych
2 301
75
25
3
4
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
2 301
75
25
3
4
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
7 z 12 wśród 2 408 recenzji
Zrecenzowano: 23 lipca 2019

Zdecydowanie jest to świetny sposób na spędzenie czasu. Super organizacja, piękne miejsce i dużo pysznego jedzenia. #Natalie oprowadziła nas po farmie, pokazując nam, jak rosną, smakują i pachną składniki, których będziemy używać. Później świetnie pokierowała nami w trakcie gotowania i pokazała nam jak przyrządzić azjatyckie dania. Bardzo polecam to miejsce i #Natalie która jest uśmiechnięta, pomocną i energetyczną kobietą!

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Magdalena O
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Lekcja gotowania była wspaniałą przygodą wartą każdego wydanego bahta! #Natalie jest przemiłą prowadząca, lekcje rozpoczęliśmy wizytą na lokalnym bazarze, gdzie mogliśmy skosztować tamtejszych specjałów i kupić pasty curry. Następnie udaliśmy się do pięknie położonej farmy.#Natalie pokazała nam warzywa i zioła w ogródku i powiedziała do czego się nadają. Następnie rozpoczęliśmy najfajniejszy etap tj gotowanie, uwaga prowadzącej była podzielona i każdy przygotował samodzielnie cztery dania, wspólnie zrobiliśmy pasty curry. Na koniec dostaliśmy książki z przepisami! Było doskonale! Polecam :)

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Anna M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 listopada 2018 z urządzeń przenośnych

Spędziliśmy bardzo miły wieczór z Natelie, która nauczyła nas jak gotować potrawy kuchni tajskiej.
Byliśmy bardzo zadowoleni z organizacji kursu i dowiedzieliśmy się sporo nowych rzeczy :)

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2018
Dziękujemy, marialuizatrp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 19 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2020 z urządzeń przenośnych

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2020
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji