Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (2 458)
Filtruj recenzje
2 458 wyniki
Oceny podróżnych
1 416
713
180
69
80
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 416
713
180
69
80
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 2 458 recenzji
Zrecenzowano: 29 maja 2015

W tym hotelu spaliśmy jedną noc. To bardzo dobry hotel by odpocząć po męczącym locie. Hotel znajduje się w centrum przy bardzo ruchliwej ulicy ale tuż po przekroczeniu drzwi otula nas spokój i relaksacyjna muzyka. Recepcja, serwis i posiłki na wysokim poziomie. Hotel pełen pilotów i stewardes co też o czymś świadczy. Generalnie mogę polecić z czystym sumieniem.

Termin pobytu: czerwiec 2014
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Ola_i_Slawek
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PeteFeran, General Manager, Radisson Blu Plaza BangkokOdpowiedź udzielona 1 czerwca 2015
Tłumaczenie Google

Dear Ola_i_Slawek,
Thank you for your review about your recent stay with us in Bangkok, I am delighted to read that you enjoyed your stay with us and look forward to seeing you again.

Best regards
Peter Feran
General Manager
pferan@radisson.com

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 grudnia 2014 z urządzeń przenośnych

Hotel w samym sercu dzielnicy Subkhumvit. Bardzo mila i pomocna obsługa hotelowa. Duże , nowocześnie urządzone pokoje zaspokoją wymagania najwybredniejszych turystów .
Ładny kameralny basen na tarasie(6 piętro). Hotel godny polecenia , co niniejszym czynie:::)))!

Termin pobytu: grudzień 2014
Typ podróży: Podróż służbowa
Dziękujemy, Klaudiusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 24 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarkJulajinda, ผู้จัดการ, Radisson Blu Plaza BangkokOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 24 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z rodziną
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: MarkJulajinda, ผู้จัดการ, Radisson Blu Plaza BangkokOdpowiedź udzielona 24 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 16 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: UmathipC, ผู้จัดการ, Radisson Blu Plaza BangkokOdpowiedź udzielona 16 stycznia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji