Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great Place to Stay in Bangkok!”
City Lodge Soi 9 — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 11 dodatkowych witryn!
City Lodge Soi 9
Miejsce nr 519 wśród 890 hoteli w Bangkoku
Zrecenzowano 12 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: grudniu 2012, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, kealchg
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ABFrenkel, General Manager, City Lodge Soi 9Odpowiedź udzielona 30 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (265)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

81 z 85 wśród 265 recenzji

Zrecenzowano 3 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Try not to take BTS side room.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, EnjoyUrHoliday
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ABFrenkel, General Manager, City Lodge Soi 9Odpowiedź udzielona 30 grudnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 listopada 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: listopadzie 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, Robbcos
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ABFrenkel, General Manager, City Lodge Soi 9Odpowiedź udzielona 21 listopada 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ice724
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ABFrenkel, General Manager, City Lodge Soi 9Odpowiedź udzielona 27 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 19 września 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: Superior Room
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż w pojedynkę
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, srapy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: ABFrenkel, General Manager, City Lodge Soi 9Odpowiedź udzielona 22 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Bangkok)
Sukhumvit
On8 Sukhumvit Nana By Compass Hospitality
Sukhumvit
Grand Business Inn
Grand Business Inn
Nr 382 z 890 w lokalizacji Bangkok
Liczba recenzji: 188
Sukhumvit
Armoni Hotel Sukhumvit 11 by Andacura
Armoni Hotel Sukhumvit 11 by And...
Nr 528 z 890 w lokalizacji Bangkok
Liczba recenzji: 204
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Sukhumvit
Bunk Sukhumvit 11 Business Inn
Bunk Sukhumvit 11 Business Inn
Nr 741 z 890 w lokalizacji Bangkok
Liczba recenzji: 7
Sukhumvit
Amari Boulevard Bangkok
Amari Boulevard Bangkok
Nr 266 z 890 w lokalizacji Bangkok
Liczba recenzji: 1 272
Sukhumvit
Studio Nana by iCheck inn
Studio Nana by iCheck inn
Nr 372 z 890 w lokalizacji Bangkok
Liczba recenzji: 180
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w City Lodge Soi 9? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

City Lodge Soi 9 — dodatkowe informacje

Adres: Sukhumvit 9, Sukhumvit Road, Bangkok 10110, Tajlandia
Lokalizacja: Tajlandia > Bangkok > Sukhumvit , Wattana
Udogodnienia:
Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi)
Styl hotelu:
Miejsce nr 519 wśród 890 hoteli w Bangkoku
Zakres cen: 129 zł–290 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:3-gwiazdkowy — City Lodge Soi 9 3*
Liczba pokoi: 28
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, Agoda, Ctrip TA, Hotels.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: City Lodge Soi 9. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
City Lodge Soi 9 Hotel Bangkok
City Hotel Soi 9
City Hotel Bangkok

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem