Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Nic nadzwyczajnego

Spodziewałem się więcej po opisach na blogach oraz po tym, że ta ulica jest wymieniana we... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 lutego 2019
mb_rszy
,
Legnica, Polska
Ciekawe miejsce, warte spróbowania

O ile w ciągu dnia jest to w miarę spokojna ulica to wieczorem zamienia się w istną imprezownię... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 23 lutego 2019
Marek R
,
Warszawa, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (13 472)
  
Recenzje (13 472)
Filtruj recenzje
13 472 wyniki
Oceny podróżnych
4 367
4 409
3 117
966
613
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
4 367
4 409
3 117
966
613
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 13 472 recenzji
Zrecenzowano: 31 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Nie widzę nic nadzwyczajnego w tym miejscu... nie jest w klimacie azjatyckim, wszystko zrobione pod turystów. Dużo imprez, kluby rywalizują kto głośniej puści muzykę przez co nie da się nawet porozmawiać. Myśle że można się tu przejść na dosłownie 30-40 minut i wystarczy. Raczej nie polecam tego miejsca na obiad czy imprezę

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, jardeley
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019

Męczące miejsce, hałas, brudno, mega tłok i same bary. Przejść można dla samego zaliczenia miejsca. Zdecydowanie polecam przejść przez jezdnię i udać się na drugą stronę Khao San Road gdzie jest ciszej, kameralniej i zjeść obiad w kanjpce lub streed foodzie.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, ohkarolajna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Miejce, które nie śpi tętni życiem za dnia i nocą. Ceny generalnie nie odbiegają od innych w okolicy.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Vistul
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2019

Spodziewałem się więcej po opisach na blogach oraz po tym, że ta ulica jest wymieniana we wszystkich podróżach do Bangkoku jako główna atrakcja czasem nawet całej południowo-wschodniej Azji. To już gruba przesada i moim zdaniem niczym się nie wyróżnia od podobnych uliczek China Town w Singapurze, ulic w Malezji czy nawet ulic przy plaży Patong na Phuket. Mam nawet wrażenie, że więcej tu zwiedzających niż autentycznych backpackersów z całego świata. Oczywiście można do kolekcji zrobić sobie selfie podczas masowego masażu stóp na ulicy ale czy to konieczne. W każdym razie znajduje się tu dużo lokali i lepiej wyszukać te położone na pobliskich ulicach, będzie taniej i smaczniej. Za to ze stoisk na ulicy z całą odpowiedzialnością polecam naleśniki z bananami.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, mb_rszy
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 lutego 2019

O ile w ciągu dnia jest to w miarę spokojna ulica to wieczorem zamienia się w istną imprezownię. Tłumy na ulicach bawiących się turystów i głośna muzyka z każdego zakątka. Do tego street food, tajowie wciskający skorpiona na patyku i namawiający na inne lokalne atrakcje, czy też zakupy. Warto na pewno odwiedzić to miejsce, nie warto na pewno mieszkać w okolicy (do 2 hałas w hotelu gwarantowany).

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Marek R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji