Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Wyróżnione recenzje
Genialny środek komunikacji

Kolejka BTS to znakomite rozwiązanie komunikacyjne w Bangkoku. Kolejka jeździ często a stacje są... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 28 maja 2019
75skala
,
Szczecin, Polska
z urządzeń przenośnych
szybkość i wygoda

Świetny środek transportu w zatłoczonym BKK. Na każdej stacji mapka więc wystarczy znać kierunek i... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 kwietnia 2019
jankabond
,
Gdańsk, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (48 319)
  
Recenzje (48 319)
Filtruj recenzje
48 319 wyniki
Oceny podróżnych
29 447
15 118
3 131
436
187
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
29 447
15 118
3 131
436
187
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 48 319 recenzji
Zrecenzowano: 28 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Kolejka BTS to znakomite rozwiązanie komunikacyjne w Bangkoku. Kolejka jeździ często a stacje są rozsiane w taki sposób, że można doskonale planować wycieczki opierając się na poruszaniu komunikacją miejską. Wagony są całkowicie sklimatyzowane. I jedna uwaga : w kolejce nie można pić napoi (butelka puszka)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, 75skala
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 kwietnia 2019

Świetny środek transportu w zatłoczonym BKK. Na każdej stacji mapka więc wystarczy znać kierunek i miejsce docelowe i już kupujesz bilet. Polecam mieć ze sobą coś do okrycia, klima włączona na maksa i duża różnica temperatur co można przypłacić przeziębieniem a nawet zapaleniem płuc.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, jankabond
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019

Szybko, niedrogo i naprawdę niesamowita atrakcja jak ktos jest pierwszy raz w Bangkoku. Dojazd to rzeki Menam, a stamtąd już tramwaj wodny i do najbliższych świątyń.Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Zofia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019

tak jak w tytule - dobry srodek komunikacji - tani, szybki, czysty i chłodny. z centrum do lotniska dojechalam w pol godziny .

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, ohkarolajna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Idealny środek transportu w zakorkowanym mieście. Pociągi mogły by jeździć nieco szybciej. Generalnie nowoczesny środek transportu do tego niezwykle tani.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Vistul
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji