Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Szybko i wygodnie

Szybka i niedroga opcja na dostanie się w lotniska do centrum miasta. Warto pamiętać, że aby... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 lutego 2020
r0s492
,
Kraków, Polska
Najlepszy dojazd do lotniska

BTS jest to jedyny słuszny wybór w kwestii dojazdu do lotniska. Ze względu na bardzo duży poziom... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 7 listopada 2019
igor n
,
Dąbrowa Górnicza, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (49 166)
  
Recenzje (49 166)
Filtruj recenzje
49 166 wyniki
Oceny podróżnych
30 030
15 311
3 192
439
194
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
30 030
15 311
3 192
439
194
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 49 166 recenzji
Zrecenzowano: 28 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Kolejka BTS to znakomite rozwiązanie komunikacyjne w Bangkoku. Kolejka jeździ często a stacje są rozsiane w taki sposób, że można doskonale planować wycieczki opierając się na poruszaniu komunikacją miejską. Wagony są całkowicie sklimatyzowane. I jedna uwaga : w kolejce nie można pić napoi (butelka puszka)

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, 75skala
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 kwietnia 2019

Świetny środek transportu w zatłoczonym BKK. Na każdej stacji mapka więc wystarczy znać kierunek i miejsce docelowe i już kupujesz bilet. Polecam mieć ze sobą coś do okrycia, klima włączona na maksa i duża różnica temperatur co można przypłacić przeziębieniem a nawet zapaleniem płuc.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, jankabond
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019

Szybko, niedrogo i naprawdę niesamowita atrakcja jak ktos jest pierwszy raz w Bangkoku. Dojazd to rzeki Menam, a stamtąd już tramwaj wodny i do najbliższych świątyń.Polecam

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Zofia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019

tak jak w tytule - dobry srodek komunikacji - tani, szybki, czysty i chłodny. z centrum do lotniska dojechalam w pol godziny .

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, ohkarolajna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Idealny środek transportu w zakorkowanym mieście. Pociągi mogły by jeździć nieco szybciej. Generalnie nowoczesny środek transportu do tego niezwykle tani.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, Vistul
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji