Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (5 845)
Filtruj recenzje
5 845 wyniki
Oceny podróżnych
1 255
2 152
1 372
578
488
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
1 255
2 152
1 372
578
488
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 5 845 recenzji
Zrecenzowano: 14 kwietnia 2019

Dostałam pokój na 63 piętrze z cudownym widokiem na Bangkok. Śniadania na 82 piętrze , przepyszne, duzy wybór. Dodatkowo za darmo wejście na wieżę widokową o każdej porze dnia. Niedrogo na baooking.com. Polecam naprawdę. Obsługa na najwyższym poziomie i pokoje przepiękne, przestronne, duże. Warto warto warto!! P. S Basen na 20 pietrze

Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, Zofia S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019

Mozna spedzic sporo czasu nie wychodząc z hotelu - widoki, restauracje, bary, basen, siłownia, masaże, centrum handlowe - wszystko w jednym. Pokój mialam na 30 pietrze, ogromny metraż, piekny widok, smaczne sniadanie, fajny basen i mega panorama z samej góry zwlaszcza nocą :)

Wskazówka dotycząca pokoi: wzielismy pokoj dla palących z myślą ze AC jest dobra. Niestety pokój śmierdział tytoniem i AC była kiepska jak na mozliwosc palenia.
Termin pobytu: marzec 2019
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, ohkarolajna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 stycznia 2019 z urządzeń przenośnych

Hotel ma swoje lata ale jest godny polecenia.
Pokój na 70p robi wrazenie byl duzy czysty .
Recepcja jest na 18p. Basen na 20p śniadania na 81p jest tak bogate nie spotkałem takich podaczas podróży po tajlandii . Dla gości hotelowych winda oddzielna . Wjazd do sky baru jest gratis . Drinki sa tam w bardzo przystepnych cenach 150-180b . Okolica bardzo ruchliwa mega duzo straganow z ubraniami . Bardzo dobry dojazd z hotelu pociagiem stacja jest 200m od hotelu pociąg jedzie na lotnisko 30min kosztuje 50b.

Termin pobytu: styczeń 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, 964patrykk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 stycznia 2019

Wspaniały obiekt w którym znajduje się hotelowe spa itp.Restauracja z pięknym widokiem :) Na 77 piętrze widok za szklaną ściana jednak na 84 platforma na zewnątrz kręcąca się wokół.Z cudownym widokiem

Termin pobytu: styczeń 2019
Dziękujemy, Kasia W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2019

Super miejsce, oddaje nastrój tego niezwykłego miasta. Bajeczne widoki z obrotowej platformy na bodajże 88 pietrze. Widok zapiera dech w piersiach, tu nawet o 3 czy 4 w nocy widzisz zakorkowane miasto i pełno ludzi na ulicy. Pokoje wygodne z wielkimi oknami, trochę wymagałyby renowacji ale nie jest źle. W łazience możesz się natknąć na tajskiego (czytaj: dużego) karalucha, ale bez obawy. Polecam kolację dla gości hotelu w restauracji na 80 pietrze. Koniecznie trzeba iść tam mocno głodnym żeby spróbować chociaż niektórych z kuchni: japońskiej, tajskiej, chińskiej, włoskiej i i innych, wrażenie niesamowite, kosztuje to około 70 zł. No i trzeba wykapać się w otwartym basenie, to chyba 40 pietro. Polecam !

Termin pobytu: marzec 2018
Dziękujemy, Maciej K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji