Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8 696)
Filtruj recenzje
8 696 wyniki
Oceny podróżnych
5 468
2 043
709
272
204
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
5 468
2 043
709
272
204
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 8 696 recenzji
Zrecenzowano: 13 lipca 2018

Hotel luksusowy blisko stacji kolejki Sky Train tuż przy Moście Saphan Taxin, z rewelacyjnym widokiem na rzekę Chao Phraya oraz całe centrum miasta. Pokoje duże , łazienki duże i dobrze wyposażone - znakomity zestaw kosmetyków. Obszerne korytarze, wygodne i szybkie windy. Hotel ma już 12 lat - co czuje się tylko w okolicy recepcji. Pozostałe miejsca wyglądają i pachną świeżością. Znakomite restauracje, kawiarnie i kluby. Za widok trzeba zapłacić, ale warto. Goście z wyznaczonych pięter maja bezpłatny wstęp do lounge'u , w którym serwuje się przekąski i drinki. Widok stąd i ze Sky Baru - niewiarygodnie atrakcyjny. Załoga hotelu gwarantuje fantastyczny serwis. Miejsce warte grzechu rozrzutności.

Termin pobytu: czerwiec 2018
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Andrzej R
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2018

Pierwszą noc w Lebua spędziliśmy w apartamencie 2-osobowym. Kolejną w apartamencie dla 6 osób. Hotel w pełni wart swej legendy zbudowanej przez "Ka Vegas w Bangkoku". Doskonała, niezykle miła obsługa. Dyskretna pomoc w każdej chwili. Coż, moze zlokalizowany na 13 pietrze basen mógłby miec cieplejsza wodę, ale to szczegół.
Hotel zaserwował nam powitalne owoce i czekoladki - miłe.
Pokoje przestronne, łazienki duże, dobrze wyposażone.
Widok ze Sky Baru (wymagany odpowedni strój) przepiękny. Nie ma tłoku (może ze względu na ceny). Na 69 piętrze pracownik hotelu chetnie robi zdjęcia turystom, a w nocy podświetla je ręczna latarka!. Polecam gorąco.

Termin pobytu: kwiecień 2018
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, slawekm777
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 marca 2018 z urządzeń przenośnych

Może i hotel nie jest juz pierwszej świeżości ale widok z balkonu oraz Sky Baru rekompensuje wszystko !!! Miła i przesympatyczna obsługa ( profesjonaliści ). Pokój ogromny ( łazienka rownież ). Warto spędzić choćby jedna noc

Termin pobytu: marzec 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, daveff88
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piangduan, General Manager, Lebua At State TowerOdpowiedź udzielona 9 kwietnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear daveff88

Thank you so much for your wonderful comment to our hotel. We were delighted to have you here and happy to hear that you had a memorable experience with us. Your feedback is a great value message to our hotel and all our staff. We have shared your comment to our team.

One of our goal is to see our customer smile and always remember their experience with us. We wish that we could welcome you back to stay with us again for your next visit to Bangkok Please contact me directly I would be delighted to handle your reservation and will personally ensure you receive the best service from us.

Best regards. Piangduan L

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lutego 2018 z urządzeń przenośnych

Hotel w centrum mista. Duzy, pieknie usytuowany. Widok z kazdego poziomu na panorame miasta. Pokoje duze, bardzo komfortowe. Obsluga rewelacyjna!widoki noca i za dnia wprost powalajace. Zdecydowanie Polecam!!!

Termin pobytu: luty 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Lucy-050446
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piangduan, General Manager, Lebua At State TowerOdpowiedź udzielona 24 lutego 2018
Tłumaczenie Google

Dear Lucyna S

Thank you so much for your wonderful comment to our hotel. We were delighted to have you here and happy to hear that you had a memorable experience with us. Your feedback is a great value message to our hotel and all our staff. One of our goal is to see our customer smile and always remember their experience with us. We wish that we could welcome you back to stay with us again for your next visit to Bangkok Please contact me directly I would be delighted to handle your reservation and will personally ensure you receive the best service from us.

Best regards. Piangduan L.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 października 2017

Polecam najwyższe piętra ze względu na formułę klubową. Sky Bar należy zaliczyć. Natomiast polecam śniadania w tym hotelu, są wyjątkowe. Duży wybór gorących dań, szynka pieczona, dim sumy, sałatki, pieczywo prosto z pieca i smaczne ciasteczka.

Termin pobytu: luty 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, AnnP2547
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Piangduan, General Manager, Lebua At State TowerOdpowiedź udzielona 7 października 2017
Tłumaczenie Google

Dear Ann P

Thank you so much for your wonderful comment to our hotel. We were delighted to have you here and happy to hear that you had a memorable experience with us. Your feedback is a great value message to our hotel and all our staff. We're glad to hear that you love our food on the club floor. One of our goal is to see our customer smile and always remember their experience with us.

We wish that we could welcome you back to stay with us again for your next visit to Bangkok Please contact me directly I would be delighted to handle your reservation and will personally ensure you receive the best service from us.

Best regards.
Piangduan L.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji