Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
szybko i chłodno

tak jak w tytule - dobry srodek komunikacji - tani, szybki, czysty i chłodny. z centrum do lotniska... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019
ohkarolajna
,
Warszawa, Polska
Szybko i sprawnie

Przejazd jest szybki i intuicyjny, obsługa lotniska kieruje bezpośrednio na pociąg i pomaga kupić... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 października 2018
kmucha91
,
Nowy Sącz, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (13 814)
  
Recenzje (13 814)
Filtruj recenzje
13 814 wyniki
Oceny podróżnych
8 364
3 900
1 118
250
182
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
8 364
3 900
1 118
250
182
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 13 814 recenzji
Zrecenzowano: 9 kwietnia 2019

tak jak w tytule - dobry srodek komunikacji - tani, szybki, czysty i chłodny. z centrum do lotniska dojechalam w pol godziny .

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
Dziękujemy, ohkarolajna
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 października 2018 z urządzeń przenośnych

Przejazd jest szybki i intuicyjny, obsługa lotniska kieruje bezpośrednio na pociąg i pomaga kupić bilety mniej ogarniętym turystom

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
Dziękujemy, kmucha91
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 10 października 2018 z urządzeń przenośnych

Szybko sprawnie ale nie za tanio .
Dobry sposob na poruszanie sie w zatloczonym miejscie.
Czasami w tloku:(

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2018
Dziękujemy, robertdS9340HD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 3 września 2018

Warto chociaż raz się przejechać tą podniebną kolejką :) My jechaliśmy akurat na targ. Jeżeli ktoś jest w Bangkoku kilka dni to fajna alternatywa dla autobusów które stają w ogromnych korkach i tuktuków gdzie lubią naciągać turystów :)

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2017
Dziękujemy, bodhiitree
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 lipca 2018

Wiem dokładnie w ile dojadę na lotnisko i że nic się nie wydarzy! Cena niewielka. Wysiadasz na lotnisku, bez kluczenia. Zawsze wybieram hotel w pobliżu bo z taksówkami i korkami mam rózne doświadczenia a tu nic mnie nie zaskoczy :)

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2018
Dziękujemy, jolantak469
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji