Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (8 522)
Filtruj recenzje
8 522 wyniki
Oceny podróżnych
6 478
1 702
250
61
31
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
6 478
1 702
250
61
31
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 8 522 recenzji
Zrecenzowano: 27 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Basen zimny, na śniadaniu mnóstwo ludzi, jedzenie bardzo przeciętne, pokój mały podstarzały. Najgorszy był prysznic w którym nie dało się ustawić jednej temperatury, nawet po ustawieniu najzimniejszej po chwili leciał wrzątek i odwrotnie

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, matysiakibo
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EGS_General_Manager, General Manager, Eastin Grand Hotel SathornOdpowiedź udzielona 28 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dear matysiakibo,

Greetings from Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok.

Firstly, I would like to thank you for choosing to stay at Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok and for sharing your valuable feedback with us. Our goal is to deliver moments of delight to our guests throughout their stay and we are disappointed to hear that we didn’t do so completely on this occasion.

Moreover, please accept my heartfelt apologies for your experience with the shower temperature. Please rest assured that I have immediately spoken with the engineering team, who will investigate and implement any necessary improvements required. I also thank you for bringing this matter to my attention.

Finally, may I end by saying that we look forward to the opportunity to welcome you back in the not-too-distant future.

Best Regards,

John Westoby (Mr.)
General Manager
Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 czerwca 2019 z urządzeń przenośnych

Spaliśmy tylko jedna noc prze powrotem do Polski. Z racji moich urodzin dostaliśmy pokój na 30 piętrze i tort czekał w pokoju - mile zaskoczenie. Śniadania bardzo urozmaicone, oczywiście się przejadłem . Basen na 14 piętrze robi kolosalne wrażenie. Pokój standardowy niestety jest mały, ale na jedną noc ok. Obsługa świetna, bardzo czysto i komfortowo. Polecam

Termin pobytu: maj 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, grzegorzk447
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EGS_General_Manager, The Management Team, Eastin Grand Hotel SathornOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2019
Tłumaczenie Google

Dear grzegorzk447,

May we begin by thanking you for choosing us as your accommodation during you recent visit to Bangkok and we are delighted that we lived up to your expectations. Your kind words are genuinely appreciated as we strive to provide our guests with a satisfying and memorable stay on every occasion.

Feedback such as yours is truly appreciated and will be shared among our team to inspire them to always give their very best for our valued guests.

Thank you once again for allowing us to be part of your birthday occasion and we hope to see you again in the not too distant future.

Best regards,

The Management Team
Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo miły hotel w nowoczesnej czesci Bangkoku. Dobrze skomunikowany przez sky train. Bardzo pomocna obsługa mówiąca po angielsku(co nie jest takie oczywiste) Bogate i smaczne sniadania. Fajny basen na 14 piętrze. Super widok z pokoi na wyższych kondygnacjach.

Termin pobytu: luty 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Krzsztof B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 15 lutego 2019

Jestem pod ogromnym wrażeniem hotelu! Jeśli znów odwiedzę Bangkok to powrócę do Eastin Grand Hotel.
Personel nas zaskoczył: miłe przyjęcie i check-in na 32 piętrze. Ekspresowy! Piękny pokój z widokiem na panoramę Bangkoku na 31 piętrze, miły poczęstunek. Czystość perfekcyjna! Ręczniki i szlafroki wymieniane 2 razy dziennie. Każda prośba realizowana w ciągu kilku minut. Fantastyczne śniadanie na 32. piętrze- menu dla każdego, nawet najbardziej wybrednego gościa. Ogromny plus za kawę Illy! Moja ukochana kawa nigdzie nie smakowała mi tak, jak w tym hotelu. Świetny pomysł z happy Hours. Ciekawy club i basen na 14. piętrze. Basen nieco mały i raczej w cieniu oraz zbyt tłoczny, ale był to Chiński Nowy Rok i może dlatego pełno niewychowanych Chińczyków. Stacja Sky Train bezpośrednio z hotelu- więc blisko i do rzeki i do centrum. Generalnie pobyt przewyższył moje oczekiwania. Jestem bardzo wymagającą klientką i uważam, że ten hotel zaskoczył mnie swoim poziomem jak żaden do tej pory. Czuliśmy się z mężem wyróżnieni, zaopiekowani i naprawdę polecamy ten hotel każdemu! No i pięknie pachnie w hotelu Eastin... Dziękujemy za nasz pobyt!

Wskazówka dotycząca pokoi: Pokoje na najwyższych piętrach!
Termin pobytu: luty 2019
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, AgaPetrumi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 12 grudnia 2018 z urządzeń przenośnych

Czysty, elegancki hotel w sercu Bangkoku. Piekny basen z widokiem na panorame miasta. Mila obsluga, przepyszne sniadania zarowno dla osob jedzacych mieso jak i wegetarian. Pomocna obsluga, kolezanka zostawila telefon w tuk tuk’u , recepcja zrobila wszystko zeby telefon sie odnalazl.

Termin pobytu: grudzień 2018
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
2  Dziękujemy, OlaaaTe
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: EGS_General_Manager, The Management Team, Eastin Grand Hotel SathornOdpowiedź udzielona 13 grudnia 2018
Tłumaczenie Google

Dear OlaaaTe,

Thank you for choosing Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok as your accommodation during your visit to Bangkok and let us take this opportunity to add that it was a genuine pleasure to be of service to you.

With our sole mission being to provide superlative guest service, we take great pride in meeting your needs and are delighted to hear that our staff resolved the matter to your complete satisfaction. As a valued guest, your feedback will be shared with the team to continue to inspire and motivate them to deliver an exceptional Eastin Grand Sathorn stay.

May we end by saying that we deeply appreciate your support and look forward to your next visit in hopefully the very near future.

Best Regards,

The Management Team
Eastin Grand Hotel Sathorn Bangkok

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji