Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (4 530)
Filtruj recenzje
4 530 wyniki
Oceny podróżnych
2 466
1 492
381
116
75
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
2 466
1 492
381
116
75
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 4 530 recenzji
Zrecenzowano: 12 lutego 2017 z urządzeń przenośnych

Piętro 27 nowoczesne wyposażenie apartamentu, smaczne śniadania. Widok z apartamentu za 1 mln $. Położenie w centrum. Minusy ciężki dojazd - korki. Ale w pobliżu dobra komunikacja. Bardzo dobre restauracje w okolicy. Ogólnie ocena na 5.

Termin pobytu: luty 2017
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, adamjW724OJ
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Banchert E, Manager, Anantara Sathorn Bangkok HotelOdpowiedź udzielona 20 lutego 2017
Tłumaczenie Google

Dear Adam J,

Greetings from Anantara Sathorn Bangkok!

Thank you for spending your time to write the review concerning your recent stay with us.

I am glad to learn how much you enjoyed your stay with us and in particular the magnificent view from your Skyline Suite room and as well as the tasty breakfast buffet.

Once again, thank you for staying with us. We look forward to the opportunity to welcoming you back in the near future.

With best regards,

Banchert Engsupwong
Rooms Division Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 września 2016 z urządzeń przenośnych

Ogromne wrażenie robi widok z 37 pietra gdzie jest bar cocktailowy. Duzy hotel i duzo gosci. Mila obsluga, jedzenie ok. Troszke daleko do atrakcji takich jak Flower Market albo Pałac Królewski. Ale sa rozne mozliwosci dostania sie tam. Obsługa nam pomogła; ) od lotniska okolo 30 min. tj. Ok. 300 BHT widok z balkonu.

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Monika S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Farah J, Manager, Anantara Sathorn Bangkok HotelOdpowiedź udzielona 30 września 2016
Tłumaczenie Google

Dear Monika S,

Thank you indeed for taking the time to relay to us your feedback on your recent visit at the Anantara Sathorn Bangkok Hotel.

We are glad to learn that you enjoyed every moment with us and your kind words will be shared with our team members. Our goal is to make every guest feel special and leave with our property with fond memories.

We trust we will have the opportunity to welcome you back in the near future.

With Best Regards,

Farah C. Jaber
Resident Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 28 marca 2015

Hotel świetny, obsługa na bardzo wysokim poziomie, nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Zajmowaliśmy pokój dla 2 osób na 7 piętrze, łóżko ogromne, pokój gustownie urządzony no i nieziemski widok na cały Bangkok! Gorąco polecam! ;)

Wskazówka dotycząca pokoi: Jak najwyżej- świetne widoki!
Termin pobytu: czerwiec 2014
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, ABP87
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: naowarat, General Manager, Anantara Sathorn Bangkok HotelOdpowiedź udzielona 31 marca 2015
Tłumaczenie Google

Dear ABP87,

Thank you for sharing a feedback of your recent stayed with us. We are very happy to read that your stay was a succesful one and you have put us as a highly recemmended.

We do hope to have a chance to welcoming you back again in the near future. Please do not hesitate to contact us anytime if we can be further assistance.

Sincerely yours,

Naowarat Arunkong
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 maja 2013

Hotel jest rewelacyjny, pokoje świetnie wyposażone, choć niewielkie. Śniadania obfite i zróżnicowane, nigdzie indziej na świecie nie spotkałam się z tak wielkim wyborem jedzenia na śniadaniu. Obsluga bardzo uprzejma i pomocna. Widok z 14-stego piętra, na którym mielismy pokoj robił wrażenie. Hotel dobrze zlokalizowany, niedaleko stacji metra, z której mozna dojechac w zasadzie wszędzie.

Termin pobytu: czerwiec 2012
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Magdalena G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 grudnia 2012

Bardzo czysty i zadbany hotel. Polecam apartamenty 64 m. Za niewiele wyższą cenę, mamy dużo przestrzeni, oraz przepiękny widok z balkonów. Śniadania są wystarczające. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jest duży wybór owoców, oraz warzyw, do tego kilka rodzajów soków. Niestety na śniadaniach brakuje dokładnego sprzątania stolików. Zdziwiło mnie, gdy kelner zabierając talerz po zjedzonym posiłku zostawia brudne sztućce, na wszelki wypadek gdyby były potrzebne. Powinien przynieść nowe, chyba, że w hotelu ich brakuje ?
Jeśli chodzi o obsługę w recepcji, oraz o Concierge, stawiam wielki + ! Jeśli ktoś potrzebuje pomocy zawsze można liczyć na Pana Prinya Nonta, udzieli istotnych informacji na prawie każdy temat.

Wskazówka dotycząca pokoi: Apartamenty na wyższych piętrach mają przepiękny widok, są ciche i przestronne.
Termin pobytu: grudzień 2012
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, MaciejT421
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji