Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“AWESOME PLACE”

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 12 dodatkowych witryn!
Munyonyo Commonwealth Resort
Miejsce nr 1 wśród 104 hoteli w Kampala
Certyfikat jakości
Zrecenzowano 26 października 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: you can stay in speke resorts its good and luxury
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: listopadzie 2011, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, GauravBaliyan
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashvinder_Singh, Manager, Munyonyo Commonwealth ResortOdpowiedź udzielona 28 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (665)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

628 z 632 wśród 665 recenzji

Zrecenzowano 10 października 2012 z urządzeń przenośnych
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: maju 2012
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, JBmanian
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashvinder_Singh, Manager, Munyonyo Commonwealth ResortOdpowiedź udzielona 14 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 24 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, roadwarriorafrica
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashvinder_Singh, Manager, Munyonyo Commonwealth ResortOdpowiedź udzielona 1 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 września 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: wrześniu 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
3  Dziękujemy, Rolfbusk
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashvinder_Singh, Manager, Munyonyo Commonwealth ResortOdpowiedź udzielona 1 października 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 30 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: ask for ground floor room near the lake.
Sprawdź więcej wskazówek dotyczących pokojów
  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż służbowa
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, AnneandJonny
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Ashvinder Singh S, Manager, Munyonyo Commonwealth ResortOdpowiedź udzielona 10 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Podróżni przeglądali również te hotele (Kampala)
w odległości 10,1 km
Kampala Serena Hotel
Kampala Serena Hotel
Nr 2 z 104 w lokalizacji Kampala
Liczba recenzji: 673
w odległości 11 km
Protea Hotel by Marriott Kampala
Protea Hotel by Marriott Kampala
Nr 15 z 104 w lokalizacji Kampala
Liczba recenzji: 248
w odległości 5,6 km
Lake Victoria Serena Golf Resort & Spa
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
w odległości 9,9 km
Speke Hotel
Speke Hotel
Nr 7 z 104 w lokalizacji Kampala
Liczba recenzji: 342
w odległości 10 km
Sheraton Kampala Hotel
Sheraton Kampala Hotel
Nr 5 z 104 w lokalizacji Kampala
Liczba recenzji: 764
w odległości 12,7 km
Forest Cottages
Forest Cottages
Nr 11 z 104 w lokalizacji Kampala
Liczba recenzji: 213
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Munyonyo Commonwealth Resort? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Munyonyo Commonwealth Resort — dodatkowe informacje

Adres: Wavamunno Road | P.O.Box 3673, Kampala, Uganda
Lokalizacja: Uganda > Central Region > Kampala
Udogodnienia:
Bar/salon Plaża Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zajęcia dla dzieci (obiekt przyjazny dla dzieci / rodzin) Wnęka kuchenna Restauracja Obsługa pokojowa Usługa przewozu Spa Apartamenty Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych Transport na lotnisko
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 104 hoteli w Kampala
Zakres cen: 903 zł–1 746 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:5-gwiazdkowy — Munyonyo Commonwealth Resort 5*
Liczba pokoi: 114
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Hotels.com, Agoda, Booking.com, TripOnline SA i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Munyonyo Commonwealth Resort. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem