Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (969)
Filtruj recenzje
974 wyniki
Oceny podróżnych
484
243
151
56
40
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
484
243
151
56
40
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 974 recenzji
Zrecenzowano: 10 lutego 2015

Pobyt na jedną noc w tym hotelu jest OK. Hotel oferuje ładny widok na ocean, chociaż nie ze wszystkich pokoi. Otwarty taras na którym można odpocząć coś zjeść jest na plus. Dodatkowo ładny basen przy samym oceanie. Posiłki nie są zbytnio urozmaicone. Śniadanie kontynentalne w formie bufetu. Dodatkowo w ciągu dnia odpłatne bufety gdzie można się posilić.
Podsumowując hotel zasługuje na 3 punkty w skali 5 stopniowej.

Termin pobytu: luty 2015
  • Typ podróży: Podróż służbowa
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Tomasz F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PULLMAN T, Directeur général, Pullman Dakar TerangaOdpowiedź udzielona 13 lutego 2015
Tłumaczenie Google

Dear Madam, Sir,
We thank you for having taken time to write us following your stay to the Pullman Dakar Teranga, your opinion is very precious.
We are sorry that the Pullman Dakar Teranga was not as high as your expectations, and we ask you to accept our most sincere apologies.
We took good note of your observations about services and work all together for a better quality and can assure you that all the necessary measures will be taken.
Again, we thank you for your comments and hope to get back to your confidence during a next stay.

Best regards.

Alain THOMAS
General Manager

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 kwietnia 2014

Hotel biznesowy, wymagajacy remontu. Pokoje duze , meble stare .Obsluga recepcji mila.Sniadania dobre. Basen ladny z widokiem na morze.Plazy brak.Lunch i kolacje drogie.Polozenie bardzo dobre.W sobote na dole w hotelu dyskoteka , ale nie przeszkadza, nic nie slychac.

Wskazówka dotycząca pokoi: Na 11 pietrze
Termin pobytu: kwiecień 2014
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, agatazne
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: PULLMAN T, Directeur général, Pullman Dakar TerangaOdpowiedź udzielona 23 kwietnia 2014
Tłumaczenie Google

Madam, Sir,
We thank you for having taken time to write us following your stay to the Pullman Dakar Teranga, your opinion is very precious.
We are sorry that the Dakar Teranga Pullman was not as high as your expectations, and we ask you to accept our most sincere apologies.
We took good note of your observations on the product and the services and work all together at a better quality of service.
We can assure you that all the room furniture will be change and is one of the priorities of our program of renovation planned for very soon.
Again, we thank you for your comments and hope to get back to your confidence during a next stay.
Sincerely Yours.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: sierpień 2017
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Daniel K, General Manager, Pullman Dakar TerangaOdpowiedź udzielona 11 sierpnia 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: wrzesień 2016
Typ podróży: Podróż służbowa
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Daniel K, General Manager, Pullman Dakar TerangaOdpowiedź udzielona 31 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 lipca 2017 z urządzeń przenośnych

Termin pobytu: czerwiec 2017
Typ podróży: Podróż ze znajomymi
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Daniel K, Directeur général, Pullman Dakar TerangaOdpowiedź udzielona 27 lipca 2017
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji