Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Marrakesz
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Smak z klimatem”
Restaurant Le LOFT — recenzja

Restaurant Le LOFT
Nr 91 wśród 1 185 Restauracje (Marrakesz)
Certyfikat jakości
Zakres cen: 4 USD - 28 USD
Kuchnie: Francuska
Więcej informacji o restauracji
Informacje o restauracji
Polecane, biorąc pod uwagę: Spotkania biznesowe
Opcje wyżywienia: Śniadanie, Po godzinach, Rezerwacje
Zrecenzowano 1 września 2019 z urządzeń przenośnych

Trafiliśmy tu, bo restauracja, do której się wybieraliśmy, była zamknięta. Ta była obok i z zewnątrz wyglądała zachęcająco. To było to, miła obsługa zajęła się nami odrazu od wejścia. W środku schludnie i z gustem. Raczej nie po „Marokańsku”. Dobre lokalne wino na start i ciekawy starter. Zamówiliśmy stek z frytkami i sosem oraz wolno gotowaną jagnięcinę z macerowanymi ziemniakami. Dania były przepyszne. Mięsa zrobione w punkt. Byliśmy pod dużym wrażeniem. Był to nasz ostatni dzień w Marrakeszu i było to najlepsze jedzenie jakie jedliśmy w ciągu tygodniowego pobytu. Ceny? Za 2 dania, 2 lampki wina i colę wyszło 480 dirham. Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, RAVJUD
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager U W, Responsable relations clients, Restaurant Le LOFTOdpowiedź udzielona 3 września 2019
Tłumaczenie Google

Dear Rafal,

Thank you for taking the time to write this heartwarming comment. We are delighted to read that the service and food quality provided at our restaurant have matched your expectations. Our staff remains at your service awaiting your next visit to Marrakech.

Cordially,

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (822)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 822 recenzji

Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 19 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: sierpień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager U W, Responsable relations clients, Restaurant Le LOFTOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 8 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager U W, Responsable relations clients, Restaurant Le LOFTOdpowiedź udzielona 9 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 7 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: maj 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager U W, Responsable relations clients, Restaurant Le LOFTOdpowiedź udzielona 9 maja 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 29 kwietnia 2019 z urządzeń przenośnych

Termin wizyty: kwiecień 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Manager U W, Responsable relations clients, Restaurant Le LOFTOdpowiedź udzielona 30 kwietnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restaurant Le LOFT — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Marrakesz, Marrakech-Tensift-El Haouz Region
Marrakesz, Marrakech-Tensift-El Haouz Region
 
Marrakesz, Marrakech-Tensift-El Haouz Region
Marrakesz, Marrakech-Tensift-El Haouz Region
 
Marrakesz, Marrakech-Tensift-El Haouz Region
Marrakesz, Marrakech-Tensift-El Haouz Region
 

Byłeś(-aś) w Restaurant Le LOFT? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem