Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (424)
Filtruj recenzje
424 wyniki
Oceny podróżnych
77
84
113
74
76
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
77
84
113
74
76
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 424 recenzji
Zrecenzowano: 10 sierpnia 2019

Dobra lokalizacja hotelu, niedaleko do centrum miasta. Bardzo miły i uprzejmy personel. Pokoje czyste, nieźle wyposażone, wygodne łóżka. Posiłki w restauracji hotelowej bardzo dobre i urozmaicone, a obsługa profesjonalna. Bardzo dobra kawa i pyszne ciasteczka. Hotel godny polecenia, naprawdę dobry stosunek jakości do ceny.

Termin pobytu: maj 2019
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Ewa781
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: lailabourbah, Responsable reservation , Mogador Express GuelizOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Dear Ewa781,

Thank you for such wonderful comments!

We are so glad to hear that you had a nice time during your stay with us and that you were able to enjoy our hotel's amenities;
it was a pleasure to provide you with a seamless stay. We are thrilled every experience you had exceeded your expectations and hope we get the opportunity to continue to welcome you back in the future.

Sincerely,
LAILA BOURBAH

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 stycznia 2018

Bardzo ładnie umeblowane pokoje(ładne,nowe meble).Maleńka łazieneczka-ale za to z suszarka do włosów,co jest rzadkością !Działające ogrzewanie(a byłam w grudniu).Balkon-klatka z widokiem na plac przy basenie,ale za to cichy pokój.Dobre jedzenie-klopsiki z baraniny!-palce lizać. Wi-fi tylko w pokojach

Termin pobytu: grudzień 2017
Dziękujemy, Mauuriz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laila B, Responsable réservation , Mogador Express GuelizOdpowiedź udzielona 9 stycznia 2018
Tłumaczenie Google

Dear Valued Guest,
Thank you for such wonderful comments!
We are so glad to hear that you had a nice time during your stay with us and that you were able to enjoy our hotel's amenities; it was a pleasure to provide you with a seamless stay. We are thrilled every experience you had exceeded your expectations and hope we get the opportunity to continue to welcome you back in the future.
Sincerely,
LAILA BOURBAH

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 czerwca 2017

Hotel blisko centrum choć nie w samym centrum , niedaleko stacji kolejowej , chociaż raczej nie podróżowaliśmy koleją. Położony przy ruchliwej ulicy więc pokoje radzę rezerwować od strony basenu. Nienowy i widać to głównie w wyposażeniu łazienki. Pokoje całkiem przestronne, łózko wygodne. Przesiąknięty dymem papierosowym - główny problem w Maroko. Kolacje i śniadania całkiem urozmaicone, jak poprzednicy stwierdzam brak alkoholu nadal :-)). Ale nie przyjechaliśmy tam się upijać. Obsługa sprawna. Życzliwa. Na weekend godny polecenia.

Wskazówka dotycząca pokoi: od strony basenu.
Termin pobytu: marzec 2017
  • Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, endrjuWS
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laila B, Responsable Réservation , Mogador Express GuelizOdpowiedź udzielona 22 czerwca 2017

Dzień Dobry,
Dziękujemy bardzo za recenzję na tripadvisor i za czas poświęcony na podzielenie się z nami swoimi wrażeniami z wizyty w hotelu Mogador Express Gueliz w Marrakech.
Jest nam niezmiernie miło, że był Pan zadowolony z lokalizacji naszego hotelu,
Mam nadzieję, że będziemy mieli przyjemność gościć Pana ponownie przy okazji kolejnych przyjazdów do Marrakech.
Z poważaniem,
LAILA BOURBAH

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 stycznia 2017

Bardzo duży hotel z różnymi pokojami, położony ok. 20 min od centrum. Odległość od centrum nie stanowi problemu, za 2 euro można szybko dojechać taksówką, których jest bardzo dużo. Większość zakupów można zrobić w markecie znajdującym się tuż obok (około 50 m). Hotel o przyjemnym wystroju w marokańskim stylu. Główną jego zaletą jest czystość i bardzo miła , pomocna obsługa. Nie mam też żadnych zastrzeżeń do posiłków. Bufet - duży wybór, bardzo smaczne i ładnie podane potrawy.W trakcie kolacji muzyka na żywo, spokojna i nastrojowa. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie i nikt nie będzie głodny. Pokoje bardzo różne, dostaliśmy baardzo duży! pokój z dużą łazienką , z widokiem na główną ulicę. Wzdłuż ulicy długo odbywał się "targ", poziom hałasu podnosili również ciągle trąbiący kierowcy. Na naszą prośbę bez problemu zaoferowano nam zmianę pokoju na inny, cichy z oknami na zaplecze. Ten pokój był znacznie mniejszy, ale również czysty. Zrezygnowaliśmy z przenosin, zostaliśmy w większym, w którym przed północą było już cicho. W trakcie zwiedzania Maroka raz jeszcze trafiliśmy do tego hotelu .Tym razem dostaliśmy jeszcze inny pokój, dosyć duży, cichy i z piękną łazienką .Komfort noclegu obniżyły zbyt twarde materace, ale to już subiektywna ocena.
Podsumowując, duży, czysty hotel z wieloma różnymi pokojami, myślę, że każdy może znaleźć pokój mu odpowiadający, obsługa jest bardzo elastyczna.

Termin pobytu: listopad 2016
Dziękujemy, Karina009
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laila B, Responsable Réservation , Mogador Express GuelizOdpowiedź udzielona 13 stycznia 2017

Karina drogie
Uprzejmie dziękujemy za wybór hotelu za tak pochlebna recenzje na portalu Tripadvisor.
Jest nam bardzo miło słyszeć że pobyt w naszym hotelu spełnił Pani oczekiwania. zawsze staramy się zachowywać najwyższe standardy obsługi.
Jeszcze raz dziękujemy za Pani rekomendację oraz zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.
Z wyrazami szacunku
LAILA BOURBAH

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 listopada 2016

Bardzo duży hotel, pokoje przyzwoite, czyste ,średniej wielkości . Nie polecam pokoju z balkonem ,a raczej klatą :) z widokiem na ruchliwą ulicę. Co bardziej wrażliwi będą mieć problemy z zaśnięciem. A alkoholu jako usypiacze nie sprzedają w tym hotelu z powodu przekonań właściciela. Udogodnieniem w podziemiach jest duży, można powiedzieć hipermarket- również ten sam właściciel :)
Personel miły i szybki .Śniadania bardzo różnorodne. A wieczorem do kolacji śpiewał wokalista

Termin pobytu: listopad 2016
  • Typ podróży: Podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
Dziękujemy, Katarzyna Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Laila B, Responsable Réservation , Mogador Express GuelizOdpowiedź udzielona 26 grudnia 2016

Katarzyna drogie
Uprzejmie dziękujemy za wybór hotelu za tak pochlebna recenzje na portalu Tripadvisor.
Jest nam bardzo miło słyszeć że pobyt w naszym hotelu spełnił Pani oczekiwania. zawsze staramy się zachowywać najwyższe standardy obsługi.
Jeszcze raz dziękujemy za Pani rekomendację oraz zapraszamy do skorzystania z naszych usług w przyszłości.
Z wyrazami szacunku
LAILA BOURBAH

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji