Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
All inclusive dla krokodyli

Warte zobaczenia miejsce dla każdego. Piękne rośliny. Park może nie jest duży ale za to bardzo... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
leneczka
,
Rybnik, Polska
Bardzo fajnie

Polecam, małym i duzym, naprawdę warto to zobaczyć 3- 4 godz Max, zwiedzanie , 300 krokodyli... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 2 września 2019
krzysztofj416
,
Zgierz, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (1 090)
  
Recenzje (1 090)
Filtruj recenzje
1 090 wyniki
Oceny podróżnych
722
289
54
16
9
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
722
289
54
16
9
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 1 090 recenzji
Zrecenzowano: 2 września 2019 z urządzeń przenośnych

Polecam, małym i duzym, naprawdę warto to zobaczyć 3- 4 godz Max, zwiedzanie , 300 krokodyli, żółwie, jaszczurki, dwa ogrody

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2019
Dziękujemy, krzysztofj416
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Leila S, Responsable commercial, CrocoparcOdpowiedź udzielona 4 tygodnie(-i) temu
Tłumaczenie Google

Cher visiteur,
Nous vous remercions d'avoir visité Crocoparc et d'avoir posté ce superbe avis.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 23 sierpnia 2019

Niesamowite miejsce. Bardzo polecam. Ciekawa roślinność i ta ilość krokodyli i żółwie, iguany. Bardzo nowoczesny park.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, AnitexW
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Leila S, Responsable commercial, CrocoparcOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Cher visiteur,
Nous vous remercions d'avoir visité Crocoparc et d'avoir posté ce
superbe avis.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 13 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Jeżeli zawitali Państwo do Agadir, koniecznie odwiedźcie park/ogród botaniczny z krokodylami. Warto zaplanować tę wizytę np. gdy oczekuje się w ostatnim dniu pobytu na transfer na lotnisko. Wprawdzie biura podróży oferują zorganizowany fakultatywny wyjazd za ok. 20 euro, ale naprawdę nie opłaca się korzystać z tego pośrednictwa. My wydaliśmy po ok. 8 euro za osobę dorosłą ( bilet 7.5 euro, autobus linii 5 z centrum Agadiru - 4 dirhamy za osobę w jedną stronę). Z centrum to ok. 15 kilometrów, więc jedzie się ok. 50 minut. Wysiadamy na przedostnim przystanku, za rondem z reklamą Croco Parku. Można poprosić kierowcę o wskazanie przystanku. Nam wskazali miejsce wysiadki uczynni Marokańczycy. W parku oprócz kilkudziesięciu krokodyli, kilku iguan, żółwi i pytonów, oko cieszy niezwykła roślinność. Zobaczcie Państwo koniecznie. Nie warto przepłacać w biurze.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
2  Dziękujemy, Zbigniew S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Leila S, Responsable commercial, CrocoparcOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019
Tłumaczenie Google

Cher visiteur,
Nous vous remercions d'avoir visité Crocoparc et d 'avoir posté ce superbe avis.
Nous avons mis en place,un bus du centre ville au parc, pour cet été.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 maja 2019

świetne miejsce. Poczułem się trochę jak w świecie Flinstonów. Najlepiej przykleić się do grupy zorganizowanej - pan wówczas karmi na pokaz krokodyle.

Można dojechać autobusem no 5 za parę eurocentów. Lub Taxi (tylko opcja w obie strony) cena wywoławcza 20 euro - no ale po negocjacji zejdzie na 16 euro.
Dojazd tylko żółtymi taksówkami. Czerwone nie kursują po za granicę centrum. Czas zwiedzenia ze zjedzeniem lodów max 2h. Taksówkarz poczeka na Państwa - płatność po dotarciu z powrotem do hotelu.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
1  Dziękujemy, Mariusz F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

Ciekawe tematyczne miejsce poświęcone tylko krokodylom. Jest ich tam około 300, różnych rozmiarów. Przystępnie przygotowane informacje, gdzie można dowiedzieć się więcej o tych zwierzętach. Przy okazji bardzo ładny obiekt z ciekawą aranżacją przestrzeni.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2019
Dziękujemy, MagdaNS2018
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji