Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Agadir port

Port jak port, każdy może tak powiedzieć kto był w porcie nad Bałtykiem. Tu w Agadirze kutry... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 17 maja 2018
bercik1965
,
Wrocław
Port i market

Do portu nie udalo sie dostac nie wpuszczno turystow. Sam market nie za duzy nie ma co ogladac... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 26 października 2017
marcin_cinas
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (596)
  
Recenzje (596)
Filtruj recenzje
596 wyniki
Oceny podróżnych
158
203
128
48
59
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
158
203
128
48
59
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 596 recenzji
Zrecenzowano: 17 maja 2018

Port jak port, każdy może tak powiedzieć kto był w porcie nad Bałtykiem. Tu w Agadirze kutry, łodzie, łódeczki rybackie, cumują wraz z łodziami wojskowymi. Idąc do portu idziemy w konkretnym celu czyli na rybkę i owoce morza. Wszystko świeże prosto z oceanu. Możemy kupić to i owo od razu albo przejść się kawałek dalej gdzie mieszczą się bary, łatwo trafić po zapachu i kłębach dymu, i zjeść razem z Marokańczykami przy wspólnym stole i to jest wyzwanie, które nie każdemu przypadnie do gustu. Odbywa się to w następujący sposób, zamawiamy to co chcemy ale najpierw USTALAMY CENĘ, albo bierzemy zestaw mieszanych owoców morza, na który cena jest już podana. Płacimy ustaloną cenę dopiero po otrzymaniu posiłku i sprawdzeniu, czy wszystko co chcieliśmy jest na talerzu.Za obrus służy nam kawałek papieru a za serwetki ten sam papier tylko pocięty w mniejsze kawałki i nie dostajemy sztućców, bo do tego służą nam nasze paluszki, które przed jedzeniem należy umyć i już u tubylców mamy poważanie. Zaczynamy ucztę, zajadamy się a wszelkie odpadki lądują na stole, nic na talerzu, tak się nie godzi, plujemy ośćmi i wszelkimi skorupkami na tzw. obrus, SZOK? nie tu się tak je i nikt nic wam nie powie. Jadłem w restauracji, gdzie była marokańska rodzina i wyglądało to tak samo, włącznie z podłogą. Zatem biegiem do portu na świeżutkie oceaniczne dobro. Smacznego.

Termin skorzystania z atrakcji: kwiecień 2018
4  Dziękujemy, bercik1965
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 listopada 2017

Warto dla osób,które lubia ryby.Orz dla takich co nie przeszkadza im rybi zapach.Bardzo tanie ryby i krewetki,które mozna kupc i surowe,oraz zjeść już przygotowane do konsumpcji.Świetne miejsce ,gdzie widać ,że tu zatrzymał się czas.Myślę ,że za kilka latjak to wszystko unowocześną to nie bedzie tu tak dziewiczo i atrakcyjnie.

Termin skorzystania z atrakcji: listopad 2017
2  Dziękujemy, relaxegipt
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 października 2017 z urządzeń przenośnych

Do portu nie udalo sie dostac nie wpuszczno turystow. Sam market nie za duzy nie ma co ogladac. Jezeli chodzi o jedzenie bezposrednio na miejscu to bardzo dobre. Wielki niesmak pozostawia proba oszukiwania turysty na doslownie wszystkim od zawyzania cen przez kilkukrotne naliczanie tego samego po oszukiwanie na sumowaniu rachunku. Polecam isc tam przygotowanym na odmawianie wszystkim osoba ktore zaczepiaja turystow. Do jedzenia nalezy wybrac najbardziej oblegany stolik gdzie siedza lokalni a i tak wszystko trzeba ustalac z wielka starannoscia.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2017
3  Dziękujemy, marcin_cinas
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 marca 2017

Port warty odwiedzenia. Smaczne ryby prosto z portu, rewelacyjne owoce morza za małe pieniądze. Przykładowo talerz kalmarow i krewetek ok 3,5 euro

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2017
1  Dziękujemy, Kasia K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 stycznia 2017

ciekawe miejsce do odwiedzenia szczegolnie gdy nie ma slonca trafilismy we wrzesniu na niezbyt sloneczna pogode i zaczelismy zwiedzac zdecydowanie polecam warto zobaczyc

Termin skorzystania z atrakcji: wrzesień 2016
Dziękujemy, Mariusz K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji