Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 00:00 - 23:59
Wyróżnione recenzje
Wycieczki po Maroku z Abdulem - Legzira, Tiznit

Podczas pobytu w Maroku mieliśmy przyjemność być na dwóch wycieczkach organizowanych przez lokalne... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano 2 tygodnie(-i) temu
grzegorzs90
Świetne wycieczki!

Bardzo dobrze wspominamy zwiedzanie z Lidią i Abdulem! Super przygotowanie, duża kultura i przede... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 25 maja 2019
KasiaR1170
Przeczytaj wszystkie recenzje (81)
  
Recenzje (81)
Filtruj recenzje
81 wyniki
Oceny podróżnych
74
3
2
0
2
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
74
3
2
0
2
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
10 z 15 wśród 81 recenzji
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2019

Byliśmy z Abdulem na trzech wycieczkach, wszystkie były przygotowane profesjonalnie, od transportu, przez plan wycieczki, aż do ogromnej wiedzy przewodników. Polecamy!

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Karolina2409
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 kwietnia 2019

Polecam w 100%, z Abdulem zwiedzałam Maroko juz po raz drugi. Abdul i LIdia cudowni ludzie, profesjonalni w tym co robią, życzliwi i z ogromną wiedzą przekazywaną w ciekawy sposób i dla tych dużych i małych.

Termin skorzystania z atrakcji: luty 2019
Dziękujemy, Danuta W
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 31 marca 2019

Pamiętacie w polsce ulotki dotyczace wycieczek za 15 zł , była to wycieczka zwiedzajaca różne zakądki kraju + prezentacja towarów organizatora ,dostałeś upominek , obiad ,a jak dałeś się z kusić mogłeś kupić prezentowany towar. Wycieczka do Marrakeszu wygladała podobnie , zobaczyliśmy Meczet , był obiad i przegonił nas uliczkami do pseudo apteki sprzedające wyroby z arganu które można było kupić, później 20 min wolnego i z powrotem do Agadiru za jedyne 90 Euro od pary , bagatela 387 PLN . Plusem było że bardzo ładnie opowiadał o Maroku

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
5  Dziękujemy, Dariusz P
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 27 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

Byliśmy z Lidią na wycieczce w Immouzer, wycieczka krajobrazowa z założenia, a jednak zawierała wiele więcej, ponieważ zwiedziliśmy również manufakturę arganu, lokalne sklepy, uczestniczyliśmy w degustacji lokalnych przysmaków, mieliśmy okazję dowiedzieć się wiele na temat kultury marokańskiej oraz historii Maroka. Nie jesteśmy łatwymi klientami, gdyż zwykle podróżujemy I zwiedzamy na własną rękę rodzinnie z dwójką chłopców 11 I 9 lat, a tutaj byliśmy miło zaskoczeni. Nikt nas nie znudził jak to często bywa na wycieczka zorganizowanych, gdy przewodnik "klepie" wszystkim jedno I to samo. Lidia opowiedziała nam wszystko w sposób ciekawy, rzetelny co zresztą teraz, potwierdził nam w rozmowie nasz marokańskie przyjaciel. Wszystkie fakty zgadzały się. Dzieciaki miały co robić, próbowały sił w produkcji arganu, świetnie bawiły się na Kashbie(też w programie wycieczki) pomimo dużego wiatru, a najlepszą recenzją będzie to, że po wejściu do pokoju hotelowego zasnęli padnięci z uśmiechem. My będziemy wracać I jeśli ktoś szuka przewodników z pasją, którzy potrafią zarazić was miłością do kraju to tylko Lidia I Abdul! Wracamy w październiku 2019! Do zobaczenia!

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
1  Dziękujemy, Sandra C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 197lidiaj, Właściciel, Maroko z AbdulemOdpowiedź udzielona 28 lutego 2019

Sandra - bardzo dziękuję za wspólnie spędzony czas. Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia w Pazdzierniku.!!!! :)))

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 26 lutego 2019 z urządzeń przenośnych

W Maroku byliśmy kilka razy, za każdym razem KORZYSTAMY! z usług i wycieczek biura Maroko z Abdulem.
Za każdym razem jesteśmy zadowoleni i polecamy te biuro wszystkim naszym znajomym.
Trochę świata zwiedziliśmy i jesteśmy świadomi obowiązujących standardów w turystyce więc tym bardziej mam do czego porównać poziom świadczonych usług, kompetencje zarówno Lidii i Andula - oceniamy je BARDZO WYSOKO!
Do tego jednak trzeba trochę poprzebywać "w świecie" by móc oceniać innych i stawiać nieadekwatne do rzeczywistości noty!

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
1  Dziękujemy, kob419
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji