Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Pleasant surprise!”
Ayres Lodge Alpine — recenzja

Najlepsze ceny w okresie
Zameldowanie dd/mm/rrrr Wymeldowanie dd/mm/rrrr
Ceny dotyczą 1 pokoju dla 2 osób
Wyświetl ceny
Porównaj najlepsze ceny w najpopularniejszych serwisach turystycznych
i 10 dodatkowych witryn!
Ayres Lodge Alpine
Miejsce nr 1 wśród 2 hoteli w Alpine
Certyfikat jakości
EkoLiderzyPoziom złoty
Zrecenzowano 23 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż z ukochaną osobą
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
2  Dziękujemy, jlaughs
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AyresHotels, General Manager, Ayres Lodge AlpineOdpowiedź udzielona 4 września 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzję
Recenzje (825)
Ayres Lodge Alpine — pojawiły się nowe recenzje!
Sprawdź najnowsze recenzje
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

752 z 756 wśród 825 recenzji

Zrecenzowano 20 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: The courtyard is a cool area to sit and enjoy the weather.
  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż ze znajomymi
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, PitcherJLT
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: The south facing rooms face the parking lot but will probably have less noise as they do not face th...
  • Data pobytu: sierpniu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, roya1959
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 4 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: No room service
  • Data pobytu: lipcu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Lora B
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AyresHotels, General Manager, Ayres Lodge AlpineOdpowiedź udzielona 24 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 25 lipca 2012
Tłumaczenie Google

Wskazówka dotycząca pokojów: We chose the second floor overlooking the back yard. Very nice!
  • Data pobytu: lipcu 2012, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Czystość
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Rob H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: AyresHotels, General Manager, Ayres Lodge AlpineOdpowiedź udzielona 3 sierpnia 2012
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Hotele, które mogą Ci się spodobać…
Alpine — zobacz również następujące kwatery w tym miejscu lub jego okolicy
Sycuan Golf Resort
Nr 2 z 15 w lokalizacji El Cajon
Liczba recenzji: 158
Best Western Courtesy Inn
Nr 3 z 15 w lokalizacji El Cajon
Liczba recenzji: 164
Days Inn San Diego-East/El Cajon
Nr 1 z 15 w lokalizacji El Cajon
Liczba recenzji: 390
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Best Western Santee Lodge
Nr 1 z 3 w lokalizacji Santee
Liczba recenzji: 187
Best Western Lamplighter Inn & S...
Nr 39 z 278 w lokalizacji San Diego
Liczba recenzji: 970
Mission Valley / Hotel Circle
Kings Inn San Diego
Kings Inn San Diego
Nr 26 z 278 w lokalizacji San Diego
Liczba recenzji: 2 223
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny
Wyświetl ceny

Byłeś(-aś) w Ayres Lodge Alpine? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Ayres Lodge Alpine — dodatkowe informacje

Adres: 1251 Tavern Rd, Alpine, CA 91901-3819
Numer telefonu:
Lokalizacja: Stany Zjednoczone > Kalifornia > Alpine
Udogodnienia:
Centrum biznesowe z dostępem do Internetu Centrum fitness z siłownią / salą do ćwiczeń Bezpłatne śniadanie Bezpłatny dostęp do szybkiego Internetu (WiFi) Bezpłatny parking Zwierzęta dozwolone (obiekt przyjazny dla psów / zwierząt) Basen Ułatwienia dla osób niepełnosprawnych
Styl hotelu:
Miejsce nr 1 wśród 2 hoteli w Alpine
Zakres cen: 412 zł–651 zł (na podstawie średniej ceny za pokój standardowy)
Klasa hotelu:2,5-gwiazdkowy — Ayres Lodge Alpine 2.5*
Liczba pokoi: 99
Opcje rezerwacji:
TripAdvisor jest dumnym partnerem firm Booking.com, TripOnline SA, Agoda, Hotels.com i 5viajes2012 S.L., dzięki czemu możesz dokonywać rezerwacji w następującym hotelu bez obaw: Ayres Lodge Alpine. Co miesiąc pomagamy milionom podróżnych w wyszukiwaniu najlepszych hoteli na podróże w celach wypoczynkowych i biznesowych. Zawsze oferujemy najkorzystniejsze zniżki i oferty specjalne.
Znany także jako:
Ayres Lodge Alpine Hotel Alpine
Ayres Hotel Alpine
Ayres Inn Alpine

Czy to Państwa ogłoszenie w serwisie TripAdvisor?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem