Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Wyróżnione recenzje
Ok

Położony w sumie w centrum Szczawnicy, można dojechać autem, rowerem, ciuchcią lub dojść na nogach... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019
Ola K
,
Olkusz, Polska
Super widok w deszczowy dzien

Razem ze znajomymi w deszczowy dzień zastanawialiśmy się nad planem dnia. W taki właśnie sposób... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 5 maja 2019
_ukaszg113
,
Katowice, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (43)
  
Recenzje (43)
Filtruj recenzje
43 wyniki
Oceny podróżnych
15
22
6
0
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
15
22
6
0
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 43 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Widoczek ciekawy dla oka, łatwe dojście blisko drogi i parkingu. Szeroka rzeka z wodospadem, po deszczu dość instensywny ☺️ na pewno warto zobaczyć podczas wizyty w Szczawnicy.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, sunflowersona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Położony w sumie w centrum Szczawnicy, można dojechać autem, rowerem, ciuchcią lub dojść na nogach. Ciche i spokojne miejsce, a wodospad, jak to wodospad :) Woda leci z góry na dół i tyle, ale warto zobaczyć :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Ola K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Razem ze znajomymi w deszczowy dzień zastanawialiśmy się nad planem dnia. W taki właśnie sposób wpadliśmy na to urokliwe miejsce, gdzie w deszczowa pogodę, mamy szanse spędzić czas w dosłownie samotności. Dodatkowo, nurt wodospadu płynie z imponująca siłą.
Zdecydowanie trzeba odwiedzić miejsce!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, _ukaszg113
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Wodospad w cichej okolicy Szczawnicy. Na żywo większy niż na zdjęciach. Tuż obok jest miejsce na ognisko. Idealne miejsce na śniadanie i dalszą podróż niebieskim szlakiem.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
2  Dziękujemy, 945kamilp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2018

Miejsce ciekawe, jak już się jest w Szczawnicy to szkoda by było nie zobaczyć. Przy wyższym stanie wody na pewno efektowniej ale i tak warto.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
2  Dziękujemy, gabasg1809
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji