Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
mały ale wielki

Wodospad Zaskalnik - obowiązkowe miejsce podczas wizyty w Szczawnicy :-) warto wybrać się wcześnie... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 9 sierpnia 2020
lonelyconnoisseur
,
Poznań, Polska
Wodospad, na gorące dni

Byliśmy tam w trakcie upałów. Wodospad nieduży, ale klimat jaki wytwarza się w wąwozie powoduje że... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 12 lipca 2020
jaros_awg873
,
Leoncin, Polska
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (52)
  
Recenzje (52)
Filtruj recenzje
52 wyniki
Oceny podróżnych
18
25
8
1
0
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
18
25
8
1
0
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
9 z 14 wśród 52 recenzji
Zrecenzowano: 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Widoczek ciekawy dla oka, łatwe dojście blisko drogi i parkingu. Szeroka rzeka z wodospadem, po deszczu dość instensywny ☺️ na pewno warto zobaczyć podczas wizyty w Szczawnicy.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, sunflowersona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 6 sierpnia 2019

Położony w sumie w centrum Szczawnicy, można dojechać autem, rowerem, ciuchcią lub dojść na nogach. Ciche i spokojne miejsce, a wodospad, jak to wodospad :) Woda leci z góry na dół i tyle, ale warto zobaczyć :)

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
1  Dziękujemy, Ola K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 5 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Razem ze znajomymi w deszczowy dzień zastanawialiśmy się nad planem dnia. W taki właśnie sposób wpadliśmy na to urokliwe miejsce, gdzie w deszczowa pogodę, mamy szanse spędzić czas w dosłownie samotności. Dodatkowo, nurt wodospadu płynie z imponująca siłą.
Zdecydowanie trzeba odwiedzić miejsce!

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
1  Dziękujemy, _ukaszg113
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 22 marca 2019 z urządzeń przenośnych

Wodospad w cichej okolicy Szczawnicy. Na żywo większy niż na zdjęciach. Tuż obok jest miejsce na ognisko. Idealne miejsce na śniadanie i dalszą podróż niebieskim szlakiem.

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
2  Dziękujemy, 945kamilp
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 18 października 2018

Miejsce ciekawe, jak już się jest w Szczawnicy to szkoda by było nie zobaczyć. Przy wyższym stanie wody na pewno efektowniej ale i tak warto.

Termin skorzystania z atrakcji: październik 2018
2  Dziękujemy, gabasg1809
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji