Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“nocowaliśmy w hotelu dlatego wypowiem się tylko o sniadaniu”
Restauracja Spichlerz — recenzja

Restauracja Spichlerz
Zakres cen: 3 USD - 22 USD
Opis: Nasza restauracja serwuje polską tradycyjną kuchnię oraz w sezonie letnim dania z grilla.Potrawy przygotowywane w naszej kuchni są oparte o staropolskie, tradycyjne receptury.Oferujemy miedzy innymi rosół z czterech rodzajów mięs podawany z domowym makaronem.Specjalizujemy się także w pierogach a dla amatorów dań mięsnych rekomendujemy steki z sezonowanej wołowiny.Śniadania dla naszych gości hotelowych oraz dla gości z zewnątrz są wzbogacone o mięsa pieczone i wędzone na miejscu a także własne konfitury. Szczególnie polecamy Ajvar przygotowywany u nas na miejscu.
Informacje o restauracji
Opis: Nasza restauracja serwuje polską tradycyjną kuchnię oraz w sezonie letnim dania z grilla.Potrawy przygotowywane w naszej kuchni są oparte o staropolskie, tradycyjne receptury.Oferujemy miedzy innymi rosół z czterech rodzajów mięs podawany z domowym makaronem.Specjalizujemy się także w pierogach a dla amatorów dań mięsnych rekomendujemy steki z sezonowanej wołowiny.Śniadania dla naszych gości hotelowych oraz dla gości z zewnątrz są wzbogacone o mięsa pieczone i wędzone na miejscu a także własne konfitury. Szczególnie polecamy Ajvar przygotowywany u nas na miejscu.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019

Bardzo smaczne śniadania nie w formie bufetu ale pani spytała co dzieci zjedzą na ciepło przygotowała to im ja dostałem smaczna jajecznicę do tego dostaliśmy talerz wędlin nie marketowych ale własnej produkcji z bajecznie smacznym pasztetem, dotego własnej produkcji dzem z rabarbaru sosik paprykowy. Naprawdę się najadłem . Mega dobre śniadanie polecam Acha byłem z 2 dzieci dzieci też najedzone

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Artur K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marzenna Z, Właściciel, Restauracja SpichlerzOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Dziękujemy za miłe słowa, bardzo cieszymy się z tak dobrej opinii. Miło nam, że zostaliśmy docenieni. Zapraszamy ponownie do odwiedzenia Kazimierza i Spichlerza.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (5)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 5 recenzji

Zrecenzowano 13 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

W menu prosicie o recenzje na trip advisorze wiec oto ona:

Przyjechalismy tu z ekipa. Dostalismy rozgotowany makaron ze szczatkami szpinaku, schabowe ktore smakowaly jak podeszwa - dodam ze ten obiad kosztowal trzy dychy...Nawet w drogiej warszawie mozna dostac miche pysznego jedzenia za taka cene :/ obsluga nie byla jakos szczegolnie sympatyczna ani wspolpracujaca.

Dla mnie osobiscie zenada.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, boorackovsky
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 23 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Po długim spacerze zasłużyliśmy na pyszny obiad i taki otrzymaliśmy łosoś w kawie pyszny, a karmelizowane buraki mistrzostwo.
Zdecydowanie polecam! Przystępne ceny i miła obsługa ⭐⭐⭐⭐
Miejsce do którego wrócimy

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, angelikabz
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 11 maja 2019

Bardzo miłe zaskoczenie! Do restauracji Spichlerz zajrzeliśmy z uwagi na fakt, że zastrzymaliśmy się w hotelu Murka (zaraz obok). Gdyby nie to, być może byśmy tam nie trafili...i byłoby czego żałować. Restauracja znajduje się około kilometra od samego centrum ale naprawdę warto się pofatugować - szczególnie gdy na rynku pełno ludzi i na obiad czekać trzeba ponad 2h.. Razem z partnerką jedliśmy w Spichlerzu dwukrotnie. Z uwagi na zamiłowanie do Steak'ów bardzo ucieszyłem się na ich widok w menu. Jadłem w życiu sporo Steak'ów i wiem, że dosyć łatwo je zepsuć dlatego tym bardziej polecam ! Steak (50/50 i krwisty) były bardzo dobrze przygotowane, mięso bardzo dobrze dobrane (w mojej opinii wysokiej jakości). Steaki był kruche, soczyste i nieżylaste. Co może nawet bardziej mnie ucieszyło to stosunek cena/jakość. Za podobnej klasy Steak'a w Warszawie czy Poznaniu trzeba zapłacić 2-3 razy więcej. Razem z piwem był to mój najlepszy posiłek w 2019 roku ! :) Serdecznie pozdrawiam Szefa Kuchni - przemiły facet, który chętnie opowie o przygotowanym daniu.
Z racji tego, że bardzo lubię kosztować różnych rzeczy podkradłem również kawałek dania od partnerki. Nie jestem wielkim fanem ryb, ale Łosoś którego zamówiła bym naprawdę smaczny. Tak jak Steak był soczysty i wyrazisty.

Ogromnie polecam ! Warto zboczyć trochę podczas zwiedzania Kazimierza, albo zaplanować sobie spacer wałem i przy końcu zajrzeć do Spichlerza :)

Absolute astonishment. We (me&my girl) stayed in Murka hotel (near the restaurant) so we decided to eat dinner here. That would probably did not happen if we stayed in another part of the town…and we would regret it bitterly! The restaurant is situated nearly 1km from the market square but it’s definitely worth visiting – especially when trying to eat in the town centre entail with waiting at least 2 hours…Because the first visit was very satisfying we ate there also the second day of our visit. Because I love Steak I was really happy when I saw them in the Menu. I ate a lot of them in my life so I know how easy it is to devastate them…I’ve tried two different – Angus and T-Bone (one 50/50 other rare) and that was delicious! The meat was tender, juicy but without veins. But what delighted me maybe, even more, was the price or price/quality ratio. For similar steak in Warsaw or Poznan You have to pay 2-3 times more…I grabbed a bear with it and I can truly say – it was the best dinner in 2019 so far !:) Special thanks to the Chef – very nice and talented guy who will tell You something about what You eat.
Because I like to taste everything I tried some Salmon that my girlfriend ordered. I don’t like fish but I need to say that it was juicy and quite tasteful.
I really recommend this place! It is truly worth taking that small trip especially that You can take the promenade by the river.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, alensanderrr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marzenna Z, Właściciel, Restauracja SpichlerzOdpowiedź udzielona 15 maja 2019

Dziękujemy gorąco za opinię oraz za uznanie.Bardzo nas cieszy, że wizyta w naszej restauracji Spichlerz spełniła Państwa oczekiwania.Zapraszamy ponownie w przyszłości.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 17 lutego 2019

Termin wizyty: luty 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Marzenna Z, Kierownik, Restauracja SpichlerzOdpowiedź udzielona 6 marca 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Spichlerz — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Kazimierz Dolny, Województwo Lubelskie
Kazimierz Dolny, Województwo Lubelskie
 
Kazimierz Dolny, Województwo Lubelskie
Kazimierz Dolny, Województwo Lubelskie
 
Kazimierz Dolny, Województwo Lubelskie
Kazimierz Dolny, Województwo Lubelskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Spichlerz? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem