Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SUPER!”

Restauracja Finezzeitaliane
Nr 14 wśród 41 Restauracje (Wadowice)
Zakres cen: 5 USD - 26 USD
Kuchnie: Włoska
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 3 tygodnie(-i) temu

Dania są przygotowane z wysokiej jakości składników. Jesteśmy tam kilka razy w roku i za każdym razem jedyne co mamy do powiedzenia to to, że jedzenie jest PYSZNE

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Marta H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna S, Kierownik, Restauracja FinezzeitalianeOdpowiedź udzielona 3 tygodnie(-i) temu

Dziękujemy za odwiedzanie nas i za piękne słowa , pozdrawiamy serdecznie i do kolejnego razu :-), zapraszamy!!!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (75)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

1 z 5 wśród 75 recenzji

Zrecenzowano 27 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Szkoda keszu .... tyle napisze ... nie dajcie się nabrać !!!! Ten lokal jest kpiną!!!! Zerknijcie na menu!!!

Polityka nastawiona pod klientów korporacyjnych , którzy zjedzą cokolwiek bo firma płaci !!!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, 672darekh
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna S, Kierownik, Restauracja FinezzeitalianeOdpowiedź udzielona 28 lipca 2019

Nie wiem czy zdaje Pan sobie sprawę z tego co Pan napisał - to tylko świadczy o Panu, o Pana poziomie i kulturze osobistej. Wiemy też, że konkurencja płaci za takie bzdurne wpisy (ile Pan otrzymał?), nie przejmujemy się tym i niczego to w naszej działalności nie zmieni.
Odpisuję tylko i wyłącznie dlatego aby Panu uświadomić aby zaczął się Pan zdrowo i pyszne odżywiać co też spowoduje pozytywny wpływ na Pańskie myślenie. Odnośnie naszej "polityki" jak Pan pisze to nie ma Pan zielonego pojęcia i wyobrażenia.
Z pełnym szacunkiem pozdrawiamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 14 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Okropna nie polecam, obsługa do niczego, kartę dań trzeba obejrzeć przy drzwiach, nie pozwolono nam wejść do środka, chociaż było zimno i padało. Pani powiedziała, że jak się zdecydujemy to dopiero możemy wejść dalej. Restauracja Nie jest przyjazna dla dzieci i rodziny.

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, jedrekMAC
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna S, Kierownik, Restauracja FinezzeitalianeOdpowiedź udzielona 16 lipca 2019

Witam Pana serdecznie tak jak witamy wszystkich gości. Proszę o nie pisanie historii które to nas nie dotyczą a jednocześnie świadczą o osobie piszącej. Jeśli Pan nie wie po co wszedł do restauracji to jest Pana problem a nie nasz. Karty menu podajemy z wielką przyjemnością osobom zdecydowanym na obiad, pizzę czy tylko deser. W weekendy mamy rezerwacje i nie możemy usadzić gościa tam gdzie on chce tylko tam gdzie jest miejsce, a osobom niezdecydowanym dziękujemy ewentualnie pomagamy w decyzji. Pan niestety po podaniu kart zrezygnował i wyszedł, także proszę o zastanowienie się nad sobą a nie pisanie opinii o innych. Z wyrazami szacunku, pozdrawiamy.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 czerwca 2019

Bardzo dobra pizza, fajna obsługa, jak na Wadowice ceny mogłyby być minimalnie niższe ale cóż, za jakość trzeba zapłacić. Miejsce warte polecenia

Termin wizyty: czerwiec 2019
Dziękujemy, tomaszw61
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna S, Kierownik, Restauracja FinezzeitalianeOdpowiedź udzielona 27 czerwca 2019

Dziękujemy za docenienie naszych smaków i obsługi ... nasze motto to kuchnia włoska i składniki 100% włoskie, dlatego też ceny są adekwatne do tego co jest Wam Drodzy Państwo serwowane ... to że jesteśmy w Wadowicach nie ma najmniejszego znaczenia. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 czerwca 2019

Fantastyczne miejsce pod każdym względem. Bardzo ładny lokal, przepyszna kuchnia i sympatyczna obsługa. Lokali z kuchnią włoską w regionie jest trochę ale ten jest zdecydowanie najlepszy. Dania są idealnie skomponowane i czuć, że restauracja używa składników najwyżej jakości. Ja byłam zachwycona smakiem, moja rodzina również. Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Termin wizyty: maj 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Ania955
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Anna S, Kierownik, Restauracja FinezzeitalianeOdpowiedź udzielona 6 czerwca 2019

Szanowni Państwo, dziękujemy za wyrażenie swoich doznań, jak zawsze do Państwa dyspozycji, ukłon w stronę smakoszy, pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Restauracja Finezzeitaliane — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Wadowice, Małopolskie
Wadowice, Małopolskie
 
Wadowice, Małopolskie
Wadowice, Małopolskie
 

Byłeś(-aś) w Restauracja Finezzeitaliane? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem