Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (496)
Filtruj recenzje
496 wyniki
Oceny podróżnych
319
131
31
10
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
319
131
31
10
5
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 496 recenzji
Zrecenzowano: 26 sierpnia 2019

Pięknie położony hotel. Strefa SPA na 5+ (pozdrawiam 2 Panie Ewy i Pana Rezę). Strefa basenowa i do leżakowania - super.
Restauracja- super- tatar? Czarny makaron? Lemoniada, Indyk? Wszystko bardzo smaczne i podane ze smakiem. Obsluga bardzo pomocna.
Dobre miejsce wypadowe do Energylandii, do Wadowic, na wędrówki gorskie, rower.
Na pewno wrócę.

Pozdrawiam
Lukasz

Termin pobytu: sierpień 2019
Typ podróży: Podróż z ukochaną osobą
Dziękujemy, Dembolek01
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beata C, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 10 września 2019

Szanowny Panie Łukaszu
Z całego serca dziękujemy za tak wspaniałe słowa na temat Młyn Jacka Hotel & Spa. Jesteśmy wdzięczni za docenienie zarówno położenia hotelu, strefy SPA jak i restauracji. Z niecierpliwością oczekujemy ponownej wizyty. Przesyłamy serdeczne pozdrowienia!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Ładne, nowoczesne miejsce. Dobrze zaplanowane, z fajnym pomysłem. Strefa spa z basenem, jacuzzi i strefa saun.
Duża i smaczna restauracja. Nowoczesnie urządzone pokoje. Bardzo ciekawa strefa zewnętrzna. Plac zabaw dla dzieci i strefa wypoczynku dla wszystkich.

Termin pobytu: lipiec 2019
Typ podróży: Podróż z rodziną
Dziękujemy, K1403JTannag
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beata C, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Szanowna Pani Anno,

Dziękujemy za ocenę Młyn Jacka Hotel & Spa oraz za wybór naszego obiektu na swój wypoczynek. Jest nam ogromnie miło, że hotel spełnił Pani oczekiwania a pobyt okazał się udany. Dziękujemy za docenienie zarówno strefy Spa & Wellness jak i restauracji oraz strefy wokół hotelu. Mamy nadzieję, że odwiedzi nas Pani ponownie wkrótce.

Pozdrawiamy serdecznie

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 11 sierpnia 2019

Młyn Jacka to absolutnie rewelacyjne miejsce do wypoczynku. Niezwykle miła i pomocna obsługa czyni to miejsce jeszcze bardziej atrakcyjnym. Wyśmienita kuchnia , wysmakowane wnętrza hotelu oraz ciekawa okolica to wystarczające powody aby tam wrócić . Nie raz ale wiele razy. Obowiązkowe miejsce na mapie Polski.

Termin pobytu: sierpień 2019
    • Jakość noclegu
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Jacky6723
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beata C, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Z całego serca dziękujemy za te wspaniałe słowa! To właśnie takie opinie naszych Gości są najlepszym wynagrodzeniem za ciężką pracę wkładaną codziennie w tworzenie tego miejsca. Bardzo dziękujemy za docenienie zarówno naszej restauracji, poziomu obsługi, wyjątkowych wnętrz i urokliwej okolicy. Z niecierpliwością czekamy na Państwa powrót. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 7 sierpnia 2019

Tu zawsze miły klimat, na dworze może nie koniecznie ale to nie przeszkadza. Wracamy tu jak tylko jest okazja :) Dzieci i dorośli mają co robić, basenik, spacery. Smacznie karmią i wygodne łóżka. Nasza rodzina zawsze jest wypoczęta po pobycie w tym hotelu.

Termin pobytu: lipiec 2019
Dziękujemy, Krzysztof D
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Beata C, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 16 sierpnia 2019

Szanowny Panie Krzysztofie
Bardzo dziękujemy za tę opinię! Jest nam niezwykle miło, że Państwa rodzina chętnie powraca do Młyn Jacka Hotel & Spa i znajduje tutaj upragniony odpoczynek oraz relaks. Mamy nadzieję, że już wkrótce będziemy mieli możliwość spotkać się ponownie. Pozdrawiamy serdecznie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 lipca 2019

Wymienię to, co mi przeszkadzało:
- parkujące samochody przy wejściu, gdzie są stoliki, spożywa się jedzenie i odpoczywa; z tyłu jest olbrzymi parking!
- niezłączone łóżka - mimo 2 próśb przy rezerwacji, by były złączone
- bilety do Energylandii - można kupić na miejscu w każdej chwili, o ile nie ma problemów z kontem hotelu... (rozliczenie hotelu z Energylandią)
- menu - głównie mięsne; 1 danie rybne, potrawy z krewetkami ("aż" 3 sztuki lub 5); potraw bezmięsnych - poza 1 zupą - BRAK - ogromny minus!
- czystość - dyskusyjna (jak w większości hoteli, niestety); siedziska przed wejściem - poplamione i z dziurami po papierosach; leżaki i koce też brudne
- ogród - hamaki i pufy mokre po nocnym deszczu; jest zadaszenie i mogą być chowane
- pakiet Energylandia - wyjdzie taniej, jeśli się kupi bilety w recepcji - po co taki pakiet? - nie wiem...
- mówisz kelnerce, że nie jemy mięsa, to przynosi mięso kaczki na spróbowanie! (jako czekadełko)
- bardzo drogie drinki
- nieczynna kręgielnia - coś się zepsuło
- sejf w pokoju - nie jest zamontowany na stałe (można go wyjąć)

Termin pobytu: lipiec 2019
  • Typ podróży: Podróż z rodziną
    • Wartość
    • Pokoje
    • Obsługa
1  Dziękujemy, 407iwona
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji