Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Pobliskie hotele
Recenzje (455)
Filtruj recenzje
455 wyniki
Oceny podróżnych
289
122
29
10
5
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
289
122
29
10
5
Zobacz opinie podróżnych:
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
2 z 7 wśród 455 recenzji
Zrecenzowano 10 września 2018

Hotel na wysokim poziomie, pięknie połozony, z bardzo dobrym SPA. Dwa minusy: włączające się kilka razy w nocy jaccuzi na tarasie, oraz ciut za chłodno w gabinecie SP - co jak sadzę, po prostu trzeba zgłosić.

Wskazówka dotycząca pokojów: Piękny widok na zalesioną górę z pokoju z jaccuzi, innych nie znam.
  • Data pobytu: wrzesień 2018, podróż ze znajomymi
    • Lokalizacja
    • Pokoje
    • Obsługa
Dziękujemy, Agata K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia K, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 4 dni temu

Serdecznie dziękujemy za pozostawienie recenzji i miłe słowa, które się w niej znalazły. Uwagi, które Pani zgłosiła wzięliśmy sobie oczywiście do serca i rozprawiliśmy się z tymi niedociągnięciami. Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy na kolejne chwile relaksu w Młynie :)

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 5 września 2018

pokoje klimatyzowwane, bardzo czyste
w cenie pokoju mozna kozystac dowolnie z basenu i suany, jednak strafa saun jest dostepna rowniez dla dzieci i nie ma znaku o wchodzeniu tam bez strojow kapielowych

dobre sniadanie
mila obsluga

jedyny minus to cena, trzeba przynzac ze 350 zl za noc jest dosc wygorowana bo nie jest to jakas szczegolna lokalizacja
brakowwalo mi rowniez zestawu do parzeniaherbaty w pokoju

  • Data pobytu: wrzesień 2018, podróż z ukochaną osobą
    • Jakość noclegu
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Sylwia G
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia K, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 7 września 2018

Szanowna Pani Sylwio,

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie recenzji i podsumowanie swoich odczuć na temat naszego hotelu.
Rzeczywiście nasza strefa saun nie jest oznaczona jako "nietekstylna" i jest dostępna dla dzieci. Wynika to ze specyfiki obiektu.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy jeszcze nie raz :)
Zespół Młyn Jacka Hotel & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 26 sierpnia 2018

Generalna opinia o hotelu jest pozytywna. Do niewątpliwych zalet można zaliczyć:
- wygląd zewnętrzny i wewnętrzny - duża dbałość o szczegóły, rewelacyjny pomysł z zachowaniem elementów maszyn po starym młynie
- czystość,
- obsługa
- strefa SPA

Jedyną uwagę mam niestety do serwowanych posiłków z karty, Moja ocena to 2,5/5.
Wraz z rodziną zamówiliśmy obiad i dostaliśmy:
- mięsne "czekadełko" niedoprawione i gumowe
- dania główne mięsne - zimne, w jednym przypadku po części surowe
- makaron - smakował jak rosół bez wody - klasyczne nitki z gotowanymi w bulionie warzywami
- makaron dla dziecka (wstążki - dla dziecka ?) z niedoprawionym przecierem pomidorowym i twardymi mięsnymi pulpetami wątpliwej świeżości.

Jeśli chodzi o śniadania nie mam uwag - wszystko ok.

Poza kuchnią - polecam ten hotel.

  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Jakość noclegu
    • Obsługa
1  Dziękujemy, Wojciech Z
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia K, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 7 września 2018

Szanowny Panie Wojciechu,

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie recenzji i podsumowanie swoich odczuć na temat naszego hotelu oraz hotelowej restauracji "Spichlerz Smaków". O ile kwestie związane z hotelem bardzo nas cieszą, tyle te gastronomiczne niepokoją, stąd konsultacje i poważna rozmowa z Szefem Kuchni. Pozostaje nam serdecznie Pana przeprosić i zapewnić, że takie sytuacje nie będą mieć miejsca.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie, aby odczarować wrażenia związane z kuchnią.
Zespół Młyn Jacka Hotel & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 21 sierpnia 2018

Hotel bardzo ładny, piękny z zewnątrz a w wewnątrz zadbano o wszelkie szczegóły wyposażenia. Obsługa bardzo miła i zawsze pomocna. Kuchnia bardzo dobra - polecam szczególnie zupy (każda wyśmienita). Wszędzie czysto. Hotel rewelacja. Z całego pobytu nasunął się tylko jeden minus - ciepła woda (bardzo długo czeka się aż poleci woda ciepła - trwa to nawet ponad 15 min - szkoda bo jest to zwyczajne marnotrawstwo wody). Poza tym hotel rewelacja, w następnym roku już wiemy, że wakacje spędzimy w tamtych rejonach i tym hotelu. Hotel godny polecenia. I polecam serdecznie bo na pewno warto.

Wskazówka dotycząca pokojów: apartament zielony - naprawdę super
  • Data pobytu: sierpień 2018, podróż z rodziną
    • Wartość
    • Lokalizacja
    • Obsługa
Dziękujemy, tomtom1983
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia K, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 7 września 2018


Dziękujemy serdecznie za pozostawienie recenzji i miłe słowa w niej zawarte.
Pozdrawiamy i już czekamy na Państwa powrót!
Zespół Młyn Jacka Hotel & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 15 sierpnia 2018

Cztery gwiazdki zdecydowanie się należą. Znakomite miejsce do odpoczynku i podpisania biznesowych kontraktów. Bardzo dobre wyżywienie. Pokoje i łazienki czyste. Wieczorne rozrywki jak kręgielnia czy bar z muzyką. Duży parking. Polecam

  • Data pobytu: wrzesień 2017, podróż służbowa
    • Lokalizacja
    • Czystość
    • Obsługa
Dziękujemy, Mariusz S
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Natalia K, Kierownik ds. PR, Młyn Jacka Hotel & SpaOdpowiedź udzielona 7 września 2018

Szanowny Panie Mariuszu,

Dziękujemy serdecznie za pozostawienie opinii i miłe słowa w niej zawarte.
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy jeszcze nie raz, nie tylko w celach biznesowych :)
Zespół Młyn Jacka Hotel & Spa****

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji