Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Otwarte dzisiaj: 10:00 - 18:00
Wyróżnione recenzje
Najlepsze wina.

Mieliśmy okazje zwiedzić winnice przy okazji naszej wycieczki do Sandomierza. Super opcja jest... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019
122zofiab
z urządzeń przenośnych
Pyszne wino i piękne widoki

Bardzo sympatyczny właściciel oprowadzil nas po winnicy oraz winiarni. Ciekawie opowiadał o... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019
Klaudia C
z urządzeń przenośnych
Przeczytaj wszystkie recenzje (63)
  
Recenzje (63)
Filtruj recenzje
63 wyniki
Oceny podróżnych
50
11
1
0
1
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Oceny podróżnych
50
11
1
0
1
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
1 z 6 wśród 63 recenzji
Zrecenzowano: 21 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Mieliśmy okazje zwiedzić winnice przy okazji naszej wycieczki do Sandomierza.
Super opcja jest możliwość dogadania biletu z transportem. Uniknęliśmy ciągnięcia zapałek.
Marceli który nas oprowadzał o wszystkim opowiadał z pasją, ciekawością i zaangażowaniem. Polecam!!!

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, 122zofiab
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 4 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo sympatyczny właściciel oprowadzil nas po winnicy oraz winiarni. Ciekawie opowiadał o produkcji wina oraz historii tej winiarni. Na końcu była degustacja 3 rodzajów wina i kilku rodzajów sera a to wszystko za symboliczne 20zl! Na miejscu można zakupic zarówno wino jak i lokalne sery.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
3  Dziękujemy, Klaudia C
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 20 lipca 2019

Trzeba zobaczyć koniecznie. Wina doskonale, miejsce spokojne i piękne. Można się też dużo o winie od winorośli zaczynajac

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, Natkozjus
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 19 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Winnica oferuje degustację swoich wyrobów wraz z opowieścią o historii winnicy. Na miejscu można również nabyć wino i sery.

Apartament, jeden z trzech jaki można tu wynająć, jest przestronny i czysty. Łazienka duża i widna. Aneks kuchenny dobrze wyposażony. Jedyny minus to skrzypiące łóżko i trzeszcząca podłoga. Do dyspozycji gości jest tez ławeczka nad stawem czy ławki przy dawnym wyrobisku piasku. Można tam spokojnie poleżeć, poczytać czy posiedzieć.

Miejsce jest bardzo przyjazne przede wszystkim dla wielbicieli wina! Oraz jako punkt wypadowy do zwiedzania Sandomierza, Baranowa, Ujazdu i okolic. Raczej dla par, grup przyjaciół niż dla rodzin z małymi dziećmi (za ogrodzeniem jest ruchliwa droga, a miejscowi kierowcy mają w nosie ograniczenie prędkości do 30km/h).

Właściciele i pracownicy winnicy są bardzo mili.

Termin skorzystania z atrakcji: lipiec 2019
Dziękujemy, RecenzjeAgnieszki
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 1 lipca 2019

Atrakcja podzielona na 2 etapy: zwiedzanie i degustacja. Zwiedzaniem byliśmy zawiedzeni, gdyż ograniczyło się jedynie do kilku kroków po winnicy. Mieliśmy nadzieję zobaczyć jak wygląda produkcja czy przechowywanie - niestety nic z tego. Degustowaliśmy 3 gatunki win (białe, rose i czerwone) podane z serami. Wszystko wyborne. Jest możliwość zakupu zarówno win jak i serów. Po wcześniejszej rezerwacji terminu do degustacji dołączyć można także lokalny miód i wypieki. Calość wraz z degustacja zajęła 45 min. Bardzo fajne jako dodatek, lokalną ciekawostkę.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
Dziękujemy, szafa1983
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: 860marcelim, Owner, Winnica SandomierskaOdpowiedź udzielona 2 lipca 2019

Dzień dobry. Dziękujemy że potrudzili się Państwo aby do nas przyjechać i odwiedzić winnice. Zawsze pokazujemy wnętrze winiarni i omawiamy metody produkcji win. Zdziwiony jestem że przewodnik nie pokazał tego Państwu. Obiecuję że porozmawiam z przewodnikiem w celu wyjaśnienia sytuacji aby już nigdy nie miała miejsca. Winiarni podczas samej produkcji win czyli we wrześniu i październiku nie jesteśmy też wstanie pokazać. Ponieważ przykładamy się do czystości podczas fermentacji win aby nie zaburzyć jakże ważnego pod względem mikrobiologicznym procesu powstawania naszych win. Obiecujemy poprawę oraz zapraszamy ponownie.

Marceli Małkiewicz właściciel

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji