Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Sandomierz
Opublikuj
Skrzynka odbiorcza
Wyszukaj

“Najlepsze!”

Zapiekanki Sandomierskie
Zakres cen: 2 USD - 4 USD
Kuchnie: Fast Food
Opis: Specjalizujemy się w serwowaniu różnego rodzaju zapiekanek na podłożu ze świeżych bułek. Pieczywo przygotowuje miejscowa piekarnia według specjalnie zmodyfikowanej receptury. Skład zapiekanych wraz z bułką składników i rodzaj dodatków modyfikujemy indywidualnie na życzenie klienta.
Informacje o restauracji
Opis: Specjalizujemy się w serwowaniu różnego rodzaju zapiekanek na podłożu ze świeżych bułek. Pieczywo przygotowuje miejscowa piekarnia według specjalnie zmodyfikowanej receptury. Skład zapiekanych wraz z bułką składników i rodzaj dodatków modyfikujemy indywidualnie na życzenie klienta.
Zrecenzowano 25 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Zapiekanki sandomierskie to stały element pobytu w Sandomierzu.Za każdym razem chrupiące,świeżutkie-pyszne!Pani obsługujaca uśmiechnięta.uprzejma,miła.Chce się wracać i jeść.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, magdalenap47
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Roman H, Kierownik ds. PR, Zapiekanki SandomierskieOdpowiedź udzielona 26 sierpnia 2019

Balsam na serca starającej się robić jak najlepsze zapiekanki załogi.
Dziękujemy i zapraszamy ponownie!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (97)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

4 z 8 wśród 97 recenzji

Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Przepyszne chrupiące zapiekanki w samym sercu prześlicznego Sandomierza. Długa kolejka nie zniechęca, wręcz przeciwnie - świadczy o wysokiej jakości produktów.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, 212agnieszkak
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Roman H, Kierownik ds. PR, Zapiekanki SandomierskieOdpowiedź udzielona 18 sierpnia 2019

Cały personel i Sandomierz bardzo dziękują za uznanie i pięć gwiazdek.
Zawsze zapraszamy

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 16 sierpnia 2019

Bardzo smaczne, chrupiące zapiekanki, pieczone w piecyku a nie odgrzewane w mikrofali, dla mnie dosyć oryginalny dodatek szczypiorku, mimo długiej kolejki sprawna obsługa, polecam serdecznie!!!

Termin wizyty: sierpień 2019
    • Wartość
    • Obsługa
    • Jedzenie
Dziękujemy, Marta K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Smaczne zapiekanki, chyba najlepsze jakie jadłem. Duży ruch ale szybka obsługa. Jak nie ma wolnego stolika to zawsze można zabrać ze sobą, obok na rynku ławeczka na pewno się znajdzie :). Polecam

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Rafał H
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Roman H, Kierownik ds. PR, Zapiekanki SandomierskieOdpowiedź udzielona 10 sierpnia 2019

Dziękujemy bardzo za uznanie i wyrozumiałość.
Staramy się podołać wszelkim wyzwaniom małej gastronomii przy wielkim ruchu turystycznym.
Zapraszamy!

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 22 lipca 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo smaczne zapiekanki, chrupiące, świeżutkie, od klasycznej po bardziej „na wypasie”, np. z kiełbaską i ogórkiem konserwowym. Każda ze szczypiorkiem i sosem do wyboru, idealna na przekąskę podczas zwiedzania bądź lunch. Mniam!

Termin wizyty: lipiec 2019
Dziękujemy, dorciam82
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: Roman H, Kierownik ds. PR, Zapiekanki SandomierskieOdpowiedź udzielona 24 lipca 2019

Staramy się tak właśnie komponować nasze skromne menu, bardzo nas cieszy gdy to zauważają nasi klienci.
Bardzo dziękujemy i zapraszamy ☺️

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Zapiekanki Sandomierskie — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Sandomierz, Świętokrzyskie
Sandomierz, Świętokrzyskie
 
Sandomierz, Świętokrzyskie
Sandomierz, Świętokrzyskie
 
Sandomierz, Świętokrzyskie
Sandomierz, Świętokrzyskie
 

Byłeś(-aś) w Zapiekanki Sandomierskie? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem