Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna TripAdvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Średnia”

Starý Špitál U Piaristů
Nr 10 wśród 43 Restauracje (Mikulov)
Zakres cen: 2 USD - 17 USD
Informacje o restauracji
Zrecenzowano 31 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Szczerze mówiąc lekkie rozczarowanie. Czytając wysokie opinie na TripAdvisor liczylismy na coś lepszego. Zamówiony sznycel był twardy, porcja z wołowiną dobra, ale zawierała mało mięsa. Ceny dość umiarkowane i to zaleta. Można wpaść po drodze z Chorwacji/Austrii, ale szału nie ma.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, smieci
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Napisz recenzjęRecenzje (23)
Oceny podróżnych
Typ podróżnego
Okres roku
Język

3 z 7 wśród 23 recenzji

Zrecenzowano 17 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobre jedzenie w przystępnych cenach. Obsługa bardzo miła. Miejsce ładne, z urokliwym ogródkiem i dobrym winem.

Termin wizyty: sierpień 2019
Dziękujemy, Karolina L
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelVolarik, Manažer, Starý Špitál U PiaristůOdpowiedź udzielona 20 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Dobrý den Karolina, děkujeme za Vaše hodnocení, jsme rádi že se Vám u nás líbilo.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 10 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Pub/restauracja Stary Szpital była miłym zaskoczeniem w piękny Mikulovie. Odsunięta od głównych "szlaków" lekko na uboczu, lecz warto z tych utartych szlaków zejść. Bardzo smaczne jedzenie w lokalnym stylu, ciekawie podane. Jeśli dodamy do tego świetne lokalne piwo i oczywiście wino, to powstaje interesująca mieszanka. Dużym plusem jest obsługa mówiąca po angielsku oraz w odróżnieniu od restauracji przy rynku, przystępne ceny.

Termin wizyty: maj 2019
Dziękujemy, Mateusz F
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelVolarik, Manažer, Starý Špitál U PiaristůOdpowiedź udzielona 14 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Mateusz,

for the staff of Starý Špitál (who is part of our team), thank you very much for your review. We are glad that you had a nice time in our inn and we will look forward to see you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano 2 maja 2019 z urządzeń przenośnych

Ceny bardzo przystępne, smaczne jedzenie, obsługa bardzo miła. Niestety wybór piw bardzo kiepski. wystrój przyjemny

Termin wizyty: maj 2019
1  Dziękujemy, Magda M
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelVolarik, Manažer, Starý Špitál U PiaristůOdpowiedź udzielona 9 maja 2019
Tłumaczenie Google

Dear Magda,

for the staff of Starý Špitál (who is part of our team), thank you very much for your review. We are glad that you liked it and we will look forward to see you again.

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Te recenzje zostały przetłumaczone automatycznie z języka angielskiego. Wyświetlić tłumaczenia automatyczne?
Zrecenzowano 8 lipca 2019

Termin wizyty: lipiec 2019
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Autorem odpowiedzi dotyczącej tej recenzji jest: HotelVolarik, Manažer, Starý Špitál U PiaristůOdpowiedź udzielona 5 sierpnia 2019
Tłumaczenie Google

Zgłoś odpowiedź jako niewłaściwą
Ta odpowiedź jest prywatną opinią przedstawiciela kierownictwa i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.

Starý Špitál U Piaristů — podobne obiekty, przeglądane przez podróżnych

Mikulov, South Moravian Region
Mikulov, South Moravian Region
 
Mikulov, South Moravian Region
Mikulov, South Moravian Region
 
Mikulov, South Moravian Region
Mikulov, South Moravian Region
 

Byłeś(-aś) w Starý Špitál U Piaristů? Podziel się wrażeniami!

Napisz recenzję Dodaj zdjęcia

Właściciele: A jak Twoim zdaniem przedstawia się sytuacja?

Są Państwo właścicielami tego obiektu lub kierują nim? Warto zacząć nim zarządzać w celu między innymi udzielania odpowiedzi na recenzje i aktualizowania swojego profilu.

Zarządzaj swoim ogłoszeniem