Zauważyliśmy, że używasz nieobsługiwanej przeglądarki. Witryna Tripadvisor może nie być wyświetlana poprawnie.Obsługiwane są następujące przeglądarki:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Zapisz
Wyróżnione recenzje
Nadbałtycka perełka

Stare miasto w Tallinnie ma niezwykły klimat. Wybrukowane uliczki i zaułki z dobrze zachowanymi... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 24 listopada 2019
monikasaa
,
Zielona Góra, Polska
Ładne miasto, warto wybrac się na spacer,

Bardzo urokliwe miasto, piękna starówka, ładny rynek, Są dwa bardzo ładne tarasy widokowe. Warte... Przeczytaj więcej

Zrecenzowano: 18 września 2019
marcin38
,
Lublin, Polska
Przeczytaj wszystkie recenzje (14 596)
  
Recenzje (14 596)
Filtruj recenzje
14 596 wyniki
Oceny podróżnych
10 949
3 178
410
39
20
Typ podróżnego
Okres roku
JęzykWszystkie języki
Więcej języków
Oceny podróżnych
10 949
3 178
410
39
20
Zobacz opinie podróżnych:
Wybrane filtry
Filtruj
Trwa aktualizowanie listy...
3 z 8 wśród 14 596 recenzji
Zrecenzowano: 18 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo dobrze zachowana Starówka. Ważne, że nie zmienili bruku na płytę czy asfaltową powierzchnię. Niezwykle klimatyczne miejsca na romantyczny spacer bez naciągaczy i żuli.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, ma_gorzatam873
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 9 sierpnia 2019 z urządzeń przenośnych

Bardzo fajne miejsce można się przenieść w czasie chodząc wąskimi uliczkami.Polecam warto obejść całe Stare miasto.

Termin skorzystania z atrakcji: sierpień 2019
Dziękujemy, juniormgr
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 17 lipca 2019

Stare miasto Tallina jest jedno z większych jakie widziałem. Rozległe ulice, odnogi, wąskie przejścia, wzgórza, bruk. Wszystko to tworzy klimat warty zobaczenia.

Termin skorzystania z atrakcji: czerwiec 2019
1  Dziękujemy, marcins421
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 14 maja 2019

Bardzo ładne stare miasto. Warto się tu udać. Byłem sceptycznie nastawiony do tego miasta lecz zauroczyło mnie.

Termin skorzystania z atrakcji: maj 2019
Dziękujemy, Janek12345
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Zrecenzowano: 29 kwietnia 2019

średniowiecze na każdym kroku... piękne domy , piękne mury , śliczne zakątki , Miasto hanzeatyckie z ciekawą historią .. polecał spacer z przewodnikiem ponieważ bez przygotowania wiele rzeczy może umknąć ..

Termin skorzystania z atrakcji: marzec 2019
1  Dziękujemy, Irena K
Ta recenzja jest prywatną opinią członka witryny TripAdvisor i nie stanowi opinii firmy TripAdvisor LLC.
Wyświetl więcej recenzji